Nowicjuszka w ogrodzie
no cóż nadal jestem zachwycona Twoim ogrodem:), ta feria zieloności i kolorów odpowiednia jest na poprawienie nastroju, gdy za oknem przewaga czerni i bieli
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Mariolko. Zostawiam wirtualnego pączka i pozdrowienia
http://www.paczekdlaciebie.pl/161599
http://www.paczekdlaciebie.pl/161599
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Koma piękny busz kiedy u mnie takie wielkie roślinki będą ,działeczke mozesz zawsze przerobić,zrobić oczko ,wiesz gdybyś tak daleko nie mieszkała to bym cię poprosiła o kila pięknych funki,dziuję za wizyte u mnie ,ja jeszcze do ciebie wróce bo dziś nie zdążyłam wszystkigo obejżeć,kolorowych snów życzę
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Poczytałam na dobranoc Twoje różane przygody i trochę muszę powiedzieć się zniechęciłam do tego Bogusia. Co on, oszalał? Przecież chyba wiedział, że Ci mnóstwo kłopotu narobił.
Co prawda po weekendzie ma już być tylko cieplej, ale zanim ziemia rozmarznie to pewnie jeszcze trochę potrwa. I przecież ten śnieg musi u Was gdzieś wyparować i wsiąknąć...
Co prawda po weekendzie ma już być tylko cieplej, ale zanim ziemia rozmarznie to pewnie jeszcze trochę potrwa. I przecież ten śnieg musi u Was gdzieś wyparować i wsiąknąć...
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Uśmiałam się serdecznie! Dobrze,że sobie poradziłaś z tymi lutowymi różami. Jestem pewna, że doczekają wiosny bez uszczerbku na zdrowiu
. Ja wczoraj też miałam objawy dziwnej choroby. Odłożyłam z powrotem na półkę cebulki frezji, które już były w moim koszyku. Tydzień wcześniej kupiłam białe pełne za 6,60 -10 szt w sklepie ogrodniczym. I to mi się wydawało dość drogo...A w supermarkecie okazało się, że 8 szt pojedynczych kosztuje 7,50 zł - lekka przesada! A taką miałam na nie chęć. Chyba poczekam na promocję lub kliknę na all - tam też mam małe co nieco upatrzone, ale czekam na wiosnę.

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Agnieszko72 - klej już zakupiłam ale na razie siedzi w samochodzie i czeka na jelenia który go zatarga do domu 
Mam wielką ochotę już spróbować co z tego wyjdzie.
Gracia - jeden żywopłot z funkii już prawie nie istnieje bo mi nie pasuje do "koncepcji"
Smoczyco - wywróżyłaś !!!
Zasypało równiuteńko a pługów i piaskarek ni widu ni słychu
Miniko i Ulu - dziękuję i zapraszam wiosną
Ada - dobze że to tylko wirtualny pączek bo za nimi nie przepadam i jadam tylko raz w roku z poczucia obowiązku
Zosiu - jeśli ich bardzo pragniesz to zawsze jest jeszcze Poczta Polska
Aniu - Boguś nie oszalał. Na aukcji wyraźnie było by uzgadniać terminy dostaw tylko ja nie zwróciłam na to uwagi
A że solidny sprzedawca to wysłał natychmiast jak dostał kasę
Izo - właśnie patrzę na moją opatuloną różę na kiju stojącą na balkonie
A na frezje się jednak skusiłam, ale dopiero jak byłam po raz trzeci w sklepie

Dziewczyny - w Lidlu pojawiły się akcesoria ogrodnicze

Mam wielką ochotę już spróbować co z tego wyjdzie.
Gracia - jeden żywopłot z funkii już prawie nie istnieje bo mi nie pasuje do "koncepcji"

Smoczyco - wywróżyłaś !!!
Zasypało równiuteńko a pługów i piaskarek ni widu ni słychu

Miniko i Ulu - dziękuję i zapraszam wiosną

Ada - dobze że to tylko wirtualny pączek bo za nimi nie przepadam i jadam tylko raz w roku z poczucia obowiązku

Zosiu - jeśli ich bardzo pragniesz to zawsze jest jeszcze Poczta Polska

Aniu - Boguś nie oszalał. Na aukcji wyraźnie było by uzgadniać terminy dostaw tylko ja nie zwróciłam na to uwagi

A że solidny sprzedawca to wysłał natychmiast jak dostał kasę

Izo - właśnie patrzę na moją opatuloną różę na kiju stojącą na balkonie

A na frezje się jednak skusiłam, ale dopiero jak byłam po raz trzeci w sklepie

Dziewczyny - w Lidlu pojawiły się akcesoria ogrodnicze

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Trochę za wcześnie na imprezy pod chmurką, zapraszanie gości, kupowanie naczyń jednorazowych do grilla i jednorazowych narzędzi ogrodniczych. Ale przygotować do sezonu się możnacoma95 pisze:[...]Dziewczyny - w Lidlu pojawiły się akcesoria ogrodnicze

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Ja mówię o pergolach, łopatach i tym podobnych przyjemnościachbishop pisze:Trochę za wcześnie na imprezy pod chmurką, zapraszanie gości, kupowanie naczyń jednorazowych do grilla i jednorazowych narzędzi ogrodniczych. Ale przygotować do sezonu się możnacoma95 pisze:[...]Dziewczyny - w Lidlu pojawiły się akcesoria ogrodnicze

A u mnie dzisiaj to raczej imprezka pod śnieżkiem bo od wczoraj napadało jakieś niessssamowite ilości

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
MARIOLU ,uśmiałam się do łez .Ty to masz przygody ,róże w lutym ,darmowe powiększenie ust..................zakupy w marketach z lekko przymkniętymi oczętami ,aby wszystkiego nie widzieć
Szkoda ,że ja te swoje gały
tak wybałuszam ,zauważam wszystko co mają i póżniej przy kasie też
Coś ta moja silna wola bardzo słabiutka .Do wiosny to chyba zdąże zbankrutować

Szkoda ,że ja te swoje gały

Coś ta moja silna wola bardzo słabiutka .Do wiosny to chyba zdąże zbankrutować

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Mariolko i Ago . Nie Wy jedne macie takie gazetkowe niespodzianki. Hi,hi,hi Natomiast zaglądnij do Agnieszki Agape ile ona nakupiła pomidorków. Pobiła chyba nas wszystkich.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- agape
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
Tak tak, żegnaj nowa na wiosnę torebko z Reala, w tym czasie, który minął do piątku (wczoraj) kupiłam na allegro własną zgubę, nasiona pomidorów...
No bo jak coś próbować, to coś innego niż dostępne w sklepie...(tak sobie pomyślałam, że na przyszły rok, to posadzę tylko potem te co były najlepsze- w smaku i bezproblemowości (hłe, hłe, hłe) ...
No bo jak coś próbować, to coś innego niż dostępne w sklepie...(tak sobie pomyślałam, że na przyszły rok, to posadzę tylko potem te co były najlepsze- w smaku i bezproblemowości (hłe, hłe, hłe) ...