Witam Miłych Gości
Lucynko dziękuję za życzenia i pochwały

Weekend minął szybko i w miłej rodzinnej atmosferze. Mój kochany wnusio nie pozwolił babci się nudzić.
Nie byłam na moim głównym RODzie. Ponoć tam ścisk i wielki bałagan. Alejki są wąskie a działki mają po 300 m kw. W naszej części skrajne ogródki mają po 450 m kw a reszta po 400.
Życzę pogodnego tygodnia
Lideczko dziękuję

. Też mi się wydaje, że to może być cyklamen czerwieniejący. Pora kwitnienia i kolor kwiatów odpowiada temu gatunkowi. Ale wzór na liściach ma troszkę nietypowy. Stroisz już czeka w pogotowiu. Tylko, czy on wystarczy?
Z pierwiosnkami też mam problem, który ładniejszy. Uwielbiam je wszystkie.
To przykre co piszesz o swojej alejce. Czy zarząd Twoich ogródków nie ma zamiaru coś z tym zrobić?
Marysiu to miłe co piszesz

Postaram się Ci bardziej przypominać. Cyklamenów mam tylko kilka, więc kolekcją nie można tego nazwać.
Izuniu 
Uśmiałam się z tych perełek. Pierwiosnki, które posiadam, można kupić na targach lub w sklepach internetowych. Jest tu na forum kilku pasjonatów posiadających w swoich zbiorach prawdziwe cudeńka.
Z cyklamenami dopiero zaczynam swoją przygodę. Nie umiem Ci jeszcze doradzić. Na pewno dużo w tym temacie ma do powiedzenia nasza kochana
Lidzia (slila1).
Moja część RODu to też ta mniejsza. A o inwestycjach niewiele jeszcze wiem. Dopiero jedno zebranie za mną.
... "marketowe"...