Dziękuję Jolllu, bardzo już mi ten kaszel doskwierał, więc naprawdę odetchnęłam.jollla500 pisze:Aniu strasznie się cieszę że jesteś zdrowa.
Co do schodów to nie ważne kto je zrobił , ważne że są superowe i w Twoim ogrodzie
Ze schodami masz całkowitą rację

Dziękuję, dziękuję. Staram się, choć fotograf ze mnie średni, jak porównuję moje zdjęcia z innymi ogródkami. Fajnie, że i w tej kwestii można się dzięki forum podszkolić.Aska pisze:Pięknie ujęte oszronione roślinki!
Bardzo dziękuję Haniu, za tegohanka55 pisze:Anuś, katalogi ZSP, są na allegro. :P
Zobacz tu.
Ale także w internetowych wydawnictwach rolniczych.
Pogoogluj troszkę

Witaj Goniak, bardzo mi miło, że mnie odwiedziłaś. Dzięuję za gratulacje, zachęty i propozycje. Byłam już w Twoim przepięknym ogrodzie (nawet mojemu mężowi zaimponował), ale jeszcze nie zdążyłam do końca obejrzeć, więc wrócę niebawemgoni@k pisze:Witaj Aniu![]()
Gratulacje z powodu narodzin synka ,bardzo ładny chłopczyk![]()
![]()
Masz nie tylko pole do ........popisu ale także wspaniałą ,zieloną przestrzeń życiową ,która sama w sobie jest piękna .
Ogród zapowiada się interesująco a jak roslinki podrosną będzie super![]()
Na piaskach dobrze i bezproblemowo rosną tamaryszki , myslałaś o nich![]()
.

Dziękuję za komplementy i zachętę do dalszego działania. Mam nadzieję, że uda mi się stworzyć ciekawy i przyjemny dla oczu i nie tylko ogród, w którym będę się dobrze czuła z rodziną i znajomymi, kto wie, może także tymi forumowymiJacek P.... pisze:Witaj Aniu! Cieszę się, że jesteś zdrowaZdjęcia zrobiłaś super, ale najbardziej robią na mnie wrażenie wszystkie te kamienne elementy Twojego ogrodu - ścieżki, schody, murek i same kamienie a raczej głazy
Masz niepowtarzalny, unikatowy ogród dzięki temu. I jeszcze słówko o stromiznach. My tu się głowimy i troimy, by usypać górkę, by zrobić skalniak, by zróżnicować teran, a Ty to już masz wszystko gotowe i w naturze
Jesteś szczęściara i wykorzystuj atuty Twojego ogrodu a stworzysz cudo
Czego Ci z całego serca życzę

Tija, Geniu i Marylo, bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.