Bożykwiat też mam i uwielbiam go,
jest tak delikatny i słodki,że mogę patrzeć na niego stale!
Chabry niziutkie i to niebieskie, hmmm... faajne!

Poproszę o więcej takich cieplutkich zdjęć!

Ta ciężka glina wykończyła już sporo roślin
  Ta ciężka glina wykończyła już sporo roślin 

, już zapisałam , tylko wiosną przypomnę o adresie
  , już zapisałam , tylko wiosną przypomnę o adresie   
  na Bożykwiat i ja nie mogę się napatrzeć...ja w ogóle mam wielki sentyment do takich różnych maleństw ogrodowych
 na Bożykwiat i ja nie mogę się napatrzeć...ja w ogóle mam wielki sentyment do takich różnych maleństw ogrodowych   A cieplutkie zdjęcia.... bardzo proszę
 A cieplutkie zdjęcia.... bardzo proszę   

, a reszta na pw.
 , a reszta na pw.

Czy mogę 'zapożyczyć' na pulpit
  Czy mogę 'zapożyczyć' na pulpit   Ciemierniki też cudne. Ja nawet nie wiem jakie moje mają kolor
  Ciemierniki też cudne. Ja nawet nie wiem jakie moje mają kolor    W styczniu napuszczały pąków ale zmarzły- ciekawe czy wiosną wypuszczą nowe?
   W styczniu napuszczały pąków ale zmarzły- ciekawe czy wiosną wypuszczą nowe?
Eluś takie lampy naftowe muszą przepięknie wyglądać w ogrodzieA owady....cóż, na nie to chyba tak naprawdę to nie ma sposobu......ja używam takich dymiących spiralek, są naprawdę dobre, ale tylko na komary.....meszek to chyba nic nie rusza
...ale na komary naprawdę polecam

. .
 . .
 i poszerzyłam troszkę zamówienie
   i poszerzyłam troszkę zamówienie    Kurczę ... goździki też mieli- to wzięłam .....
   Kurczę ... goździki też mieli- to wzięłam .....  Jak tak będę Agnieszko 'domawiać' roślinek po przeglądaniu twojego wątku to nie wiem w jakiej paczce będą musieli to przysłać.
  Jak tak będę Agnieszko 'domawiać' roślinek po przeglądaniu twojego wątku to nie wiem w jakiej paczce będą musieli to przysłać.   

....mam nadzieję, ze w tym roku wreszcie zobaczę ich kwiaty
 ....mam nadzieję, ze w tym roku wreszcie zobaczę ich kwiaty   

Ja też niestety nie znam większości swoich kolorków .... Ale mam nadzieję, ze w tym roku pokażą sie w całej krasie
 Ja też niestety nie znam większości swoich kolorków .... Ale mam nadzieję, ze w tym roku pokażą sie w całej krasie   
  Tak np u ciemierników
  Tak np u ciemierników  ....bardzo bym chciała młode roślinki, ale zostawione przekwitnięte kwiaty tak mnie denerwują....że w końcu nie wytrzymuję i wycinam
 ....bardzo bym chciała młode roślinki, ale zostawione przekwitnięte kwiaty tak mnie denerwują....że w końcu nie wytrzymuję i wycinam   
  Miejsca mam dosłownie na 10, może 15 host....a siewek było grubo ponad 100.....i nie miałam gdzie tego wypikować....więc po prostu jesienią wyjęłam je z pojemnika trak jak rosły i wkopałam w ogród....wszystkie razem....czy przeżyją takie traktowanie....nie mam pojęcia....mam nadzieję, ze chociaż kilka przetrwa
 Miejsca mam dosłownie na 10, może 15 host....a siewek było grubo ponad 100.....i nie miałam gdzie tego wypikować....więc po prostu jesienią wyjęłam je z pojemnika trak jak rosły i wkopałam w ogród....wszystkie razem....czy przeżyją takie traktowanie....nie mam pojęcia....mam nadzieję, ze chociaż kilka przetrwa   

U mnie już basta z zakupami, ponieważ brak miejsca skutecznie postawiło szlaban moim zapędom
 U mnie już basta z zakupami, ponieważ brak miejsca skutecznie postawiło szlaban moim zapędom   

anka_ pisze:A ja troszeczkę pozazdrościłami poszerzyłam troszkę zamówienie
Kurczę ... goździki też mieli- to wzięłam .....
Jak tak będę Agnieszko 'domawiać' roślinek po przeglądaniu twojego wątku to nie wiem w jakiej paczce będą musieli to przysłać.