Ogród Igi - 2009.cz.2
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Igo, śliczne te rabatki. Hosty piękniusie
Napisz mi koniecznie, które są świeżutkie, a które już roczne czy dwuletnie. Nie mogę się moich doczekać i mam nadzieję, że żadne wirusy mi się nie przytrafią
Co sypałaś w dołki hostowe?
A propos host już napisałam, że chcę osobiście odebrać, ale nie mam jeszcze odpowiedzi, na kiedy możemy się umówić.
Dostałam wczoraj od nich katalog. Pochwalisz się nazwami liliowców, które zamówiłaś? Mogę sobie teraz obejrzeć w katalogu
Igo, zerknij tu do Geni i odnieś się do sprawy

A propos host już napisałam, że chcę osobiście odebrać, ale nie mam jeszcze odpowiedzi, na kiedy możemy się umówić.
Dostałam wczoraj od nich katalog. Pochwalisz się nazwami liliowców, które zamówiłaś? Mogę sobie teraz obejrzeć w katalogu

- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jola, ja podpisy tak jak wiele innych rzeczy kupuję w hurtowni, więc mnie one niewiele kosztują, ale podpisane mam tylko hosty, bo nie chcę się powtarzać w zakupach.A te łyżezczki to była konieczność bo mi się metki skończyły.jollla500 pisze:Iguś ślicznie![]()
![]()
wiesz co też mi się marzy mieć każdą roślinkę podpisaną, ale jak zobaczyłam jakie ceny są jednego a ja potrzebowałabym ich dużo to zrezygnowałam
![]()
Powiedz mi Iguś czy te łyżki na dolnych zdjęciach też Ci służą do oznaczeń
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu te hosty to wszystko tegoroczne nabytki ze Słowacji. Ja tę rabatę robiłam według swojego przepisu, a czy był słuszny to zobaczymy za parę lat czy ją hosty zaakceptują.kubanki pisze:Igo, śliczne te rabatki. Hosty piękniusieNapisz mi koniecznie, które są świeżutkie, a które już roczne czy dwuletnie. Nie mogę się moich doczekać i mam nadzieję, że żadne wirusy mi się nie przytrafią
![]()
Liliowce jak przyjdą to się pochwalę, na razie nie ma czym, bo to tylko na papierze, a nawet nie, bo wirtualnie.