Twoje Gieniu są śliczne a swoją drogą pierwsze słyszę aby one przynosiły pecha
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Geniu - ja też sie ciesze
, nie jest ulubiony , mam z 10 ulubionych , których nie mam...
Przypomniałaś mi Geniu tymi pięknymi taczkami , że właśnie coś ładnego z drewna do ogródka by mi sie przydało..
, jakiś wóz , albo takie taczki.. , już od dłuzszego czasu kąbinuje , nad czymś takim reprezentacyjnym
. Gdzie takiego cudnego brateczka Znalazłaś.. ?

Zostawiam wiosnę

Przypomniałaś mi Geniu tymi pięknymi taczkami , że właśnie coś ładnego z drewna do ogródka by mi sie przydało..

Zostawiam wiosnę
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Artur, Twój storczyk śliczny. Ja nie mam w domu roślin, kiedyś miałam sporo, ale przy przeprowadzce zostawiłam większość siostrze, a część dostała teściowa. Teraz mam tylko parę kaktusów (no paręnaście), hoję i nowy prezent chyba skrzydłokwiat. Nie odnawiam kolekcji ze względu na mocno uczulonego synka (pleśni, grzyby i wszystko co się da) 
Geniu, mi by pasowało zaraz po feriach. Może być pierwsza sobota lub druga niedziela marca, czyli 7 lub 8 marca. Może ten 8? Dzień Kobiet sobie zrobimy. Oczywiście zapraszam Was z mężami. Mam nadzieję, że będzie też Iga i Kasia. Jeśli jeszcze ktoś jest chętny, to proszę o zgłoszenia ;)
Geniu, mi by pasowało zaraz po feriach. Może być pierwsza sobota lub druga niedziela marca, czyli 7 lub 8 marca. Może ten 8? Dzień Kobiet sobie zrobimy. Oczywiście zapraszam Was z mężami. Mam nadzieję, że będzie też Iga i Kasia. Jeśli jeszcze ktoś jest chętny, to proszę o zgłoszenia ;)