ale już szkockiej pogody to nie bardzo
 My mamy zimę z całymi 'urokami' ale to lepsze niż ta chlapa co była ostatnio.

u mnie chlapa non - stop
 u mnie chlapa non - stop   

A prognoza na najbliższe dni jest nieciekawa... zapowiadają załamanie pogody, ochłodzenie, i spore przymrozki.
  A prognoza na najbliższe dni jest nieciekawa... zapowiadają załamanie pogody, ochłodzenie, i spore przymrozki. Poradźcie coś
  Poradźcie coś   
  I jak tu się nie załamac ogrodniczo
  I jak tu się nie załamac ogrodniczo   
Gieniu, u mnie niestety pogoda płata takie figle, że aż strach..... jakiś obłęd. Nie wiem które z roślin przetrwają ten cały pogodowy galimatiase-genia pisze:Witaj Ago u Ciebie wiosna już tuż, tuż , a u mnie sporo śniegu spadło ,jestem ciekawa jak długo poleży? .

Teraz nadciąga ochłodzenie...
  Teraz nadciąga ochłodzenie... mam tylko agro do okrycia - nie wiem na ile to pomoże, ale nie mam innego wyjścia. O hostę się nie martwię - licze ze jak ja mrozi, to później znowu odbije.
  mam tylko agro do okrycia - nie wiem na ile to pomoże, ale nie mam innego wyjścia. O hostę się nie martwię - licze ze jak ja mrozi, to później znowu odbije.

ale z przycinaniem róż poczekaj aż pogoda się poprawi i nie będą grozili przymrozkami, no i żeby zaraz nie czaił się deszcz ani żeby nie przypiekało słonko. Najlepiej w pochmurny w miarę ciepły dzień.
  ale z przycinaniem róż poczekaj aż pogoda się poprawi i nie będą grozili przymrozkami, no i żeby zaraz nie czaił się deszcz ani żeby nie przypiekało słonko. Najlepiej w pochmurny w miarę ciepły dzień. 

Majeczko - piekące słońce to tu nie groziedulkot pisze:Aga u Ciebie to jest już wiosna skoro kwitną forsycjeale z przycinaniem róż poczekaj aż pogoda się poprawi i nie będą grozili przymrozkami, no i żeby zaraz nie czaił się deszcz ani żeby nie przypiekało słonko. Najlepiej w pochmurny w miarę ciepły dzień.
 gorzej z deszczem - pada i pada ... kołomyja z ta pogodą ! Dziś padał deszcz ze śniegiem
 gorzej z deszczem - pada i pada ... kołomyja z ta pogodą ! Dziś padał deszcz ze śniegiem