Siewka od Ismeny nie ma nazwy

Tego też nie mam nazwy ,chyba tabliczkę przy pieleniu gdzieś
podziałam ,podobny do liliowca od W.S

Total Look

Show Stopper ,ma bardzo malutkie kwiatki no i jest inny niż na etykiecie .
Witaj Aniu bardzo się Ciesze że jesteś zadowolona z Kwiatków ode mnie ,dla mnie to też radość. Przed chwilą zrobiłam znowu zdjęcia 2 następnym liliowcom ,jeden mój stary i jeden nowy nabytek .U mnie floksy są w cieniu to jeszcze troszkę potrwa niż zakwitną .kubanki pisze:Witaj Geniu,
piękne lilie i liliowce u Ciebie kwitną. I bardzo ładnie je ujęłaś w obiektywieU mnie dziś zakwitł pierwszy od Ciebie. Sfotografuję go jak zaświeci na niego słońce
Kwitnie też od Ciebie nieprzerwanie już dłuższy czas tojeść kropkowana, a ostatnio języczka. Pierwsze floksy też już prawie, prawie. W ogóle to miałam ogromne szczęście z tą deszczową pogodą, bo roślinki, które od Ciebie i dziewczyn przywiozłam rozrastają się wspaniale.
Miłego słonecznego dnia ;:2
Osobiście wiosną korzystam z wyprzedaży, jesienią wolę nie ryzykować. Choć w zeszłym roku grubo po sezonie posadziłam ofiarowane z serca cebulki narcyzów - i zrobiły mi przyjemną niespodziankę.gorzata76 pisze: na wyprzedaży tylko dokupić, no bo to taka okazja![]()
![]()
Wiosną też tak zrobiłam... tylko jak się wsadzi roślinki w końcu maja, to mają szansę, a późną jesienią?![]()
Zależy od jesieni...