Witam serdecznie :lol:I dziękuję bardzo za wszystkie odwiedziny
* Bożenko kochanie bardzo się ciesze ,że kwiatek ładnie rośnie , oj z remontem to jeszcze zejdzie cały lipiec , bo to taki duuuuuuży remont.Bożenko mój Zbyszek nie robi tych domków dla ptaszków , dostałam je w prezencie .
*Grażynko zaraz wkleję , specjalnie zrobiłam dla Ciebie , nic specjalnego , bo jak w dzień jest gorąco to Gutek ciągle śpi , dopiero wieczorem ma ochotę na zabawy .
*Ewuś słońce u mnie ani kropli deszczu , sucho jak cholerka , ciągle chodzą zraszacze .Kochanie oj to Ci nie zazdroszczę takiego remontu , ja swojego też już mam dość , jutro przyjeżdżają gruchy z cementem , będą wylewkę robić .
*Taro dziękuję bardzo za odwiedziny i miłe słowa .
*Zytko jesteś kochana ale z tym kwieciem to przesadzasz .
* Ido jesteś nie możliwa , proszę nie strasz mnie ,że mogę się obudzić koło wanny

, bo remont łazienek też będzie .
*Lucynko dziękuję za życzenia dużo siły oj będzie potrzebna i to bardzo , nie wiem jak ja to wszystko ogarnę

Kochanie ja jeszcze raz będę próbowała z tymi Olkami może uda się ukorzenić więcej , jest mi przykro ,że tylko ten jeden się ukorzenił
*Moniko cieszę się ,że podoba Ci się rabata . Myślę ,że Funkie pięknie się tam rozrosną , bo większość dnia jest tam cień .
*Izuniu to jest Clematis "LEMON CHIFFON " prawda ,że ładny już go wsadziłam , myślę ,że spodoba mu sie u mnie i będzie kwitł co roku , były jeszcze o kolorze biskupim ,zastanawiałam się czy kupić. I jak wróciłam to już nie było

Ten biały też był ostatni .
*Jadziu oj jak byś weszła do tego tajemniczego domu to dopiero byś się przestraszyła bałaganu jaki tu panuje

dziękuję Ci bardzo za pięknego kwiatka , moje jeszcze w pąkach
To teraz pokarzę parę zdjęć
Dopiero zaczyna kwitnąć , uratowałam mu życie bo rósł w takim miejscu ,że wszyscy o nim zapomnieli i nie kwitł . Teraz kwitnie już 2 rok .
Widoczek ogólny
Do ogrodu jeszcze nie zapraszam , bo nic w nim nie ma do zjedzenia , ale wejście mogę pokazać,żebyście wiedzieli jak wejść .
Och jak je lubię muszę ich nasadzić więcej .
Są malutkie ale wyglądają pięknie
Moje trzykrotki na wczasach .
Ciągle kwitnie .
Pozdrawiamy serdecznie