Geniu uważaj na dyptam bo on niejedną istotę poparzył,a zwłaszcza tych co cierpią na alergię,no ale pewnie doskonale o tym wiesz i zawsze pracujesz w rękawicach.Pozdrowienia.
Geniu, cieszę się, że zaczynają się Twoje iryski
Ja w tym roku jeszcze nie będę się cieszyła tymi kwiatami, ale liście mają już imponujące Dobrze się zapowiadają na przyszły rok ;)
Z przyjemnością obejrzałam jeszcze raz wszystkie azalie i rododendrony i nie mogę się zdecydować, który podoba mi się najbardziej. Wszystkie są cudne.
Gieniu, podpatruje Twój ogródek i ciagle się coś u Ciebie dzieje, jak tylko zaczęły roślinki wychodzić to tylko zmienia się u Ciebie asortyment a jedne piękniejsze od drugich, pozdrawiam
No tak, jak ja poszłam spać to gości mnie odwiedziło tyle że głowa mała.
Grzesiu,Grzesik,Jolu ak-ka,Agnieszka,tara ,onka , Ania
Cieszy mnie to że lubicie zaglądać do mnie , nie wiem na razie tak się składa że ciągle coś kwitnie ,pewnie kiedyś nadejdzie taki czas że już nie będzie co fotografować, ale na razie nie ma się czym przejmować.
onka Twoje Irysy potrzebują dzielenia ,zbyt długo nie były dzielone tak myślę.
A może rosną w zbyt głębokim cieniu?
Aniu radziłabym Ci wybrać się do mnie jak będą kończyć kwitnienie to będziesz mogła wybrać sobie takie jakich nie masz.Zresztą zapraszam Cię szybciej .
Genia
Pierwszy liliowiec w tym roku
Zdjęcia robione wczoraj ,dziś deszcz od rana i ponuro ,ale mnie to nie martwi bo kwiaty piękniej będą rosły
Mój perukowiec coraz ładniejszy
Witaj Geniu Piszesz że u Ciebie dzisiaj deszczyk , u mnie popadało wczoraj wieczorkiem i to całkiem nieżle teraz świeci słoneczko . Iryski od Ciebie ciągle wypuszczają pączki i kwitną , duże też już mają pąki , pomyśleć jakie będą za rok .
Buziaki
Geniu jestem kilkakrotnie każdego dnia u ciebie na ogrodzie.
Zgadzam się z wszystkimi przedmówcami co do piękności Twojego ogrodu.
Pozdrawiam i miłego dnia