Koniczynka Zaprasza --CZ.2
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- rastharsis
- 200p

- Od: 20 sie 2008, o 22:56
- koniczynka

Gosiu co zrobić żeby sansevierka zakwitła??????????Wyczytałem że w przyciasnej doniczce kwitnie no i jak wiadomo musi mieć chyba swój wiek.Nie wiem ile moja ma bo kupiłem ja niedawno,jest dosyć duża.I tak sprawdzam co jakiś czas i nic ani pączka.. 
W sklepie wąchałem kwitnącą dracenę,też delikadnie pachnie,trudno mi ją teraz do czegoś porównać.
Twój kwiatuszek cudnie wygląda.No i gratuluję,że kwitnie.
W sklepie wąchałem kwitnącą dracenę,też delikadnie pachnie,trudno mi ją teraz do czegoś porównać.
Twój kwiatuszek cudnie wygląda.No i gratuluję,że kwitnie.
- koniczynka

dzięki
ale chyba teoria o przymałej doniczce i starszej roślince się nie sprawdzi w tym przypadku ,czyli u mnie .
moja sensywierka ma dość luźno i wcale nie jest stara bo wsadziłam ją w tamtym roku na wiosnę to były młode odrosty i udało się sama nie wiem jak to się stało ale bardzo mnie ucieszyło że zakwitła :P :P
ale chyba teoria o przymałej doniczce i starszej roślince się nie sprawdzi w tym przypadku ,czyli u mnie .
moja sensywierka ma dość luźno i wcale nie jest stara bo wsadziłam ją w tamtym roku na wiosnę to były młode odrosty i udało się sama nie wiem jak to się stało ale bardzo mnie ucieszyło że zakwitła :P :P
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29