A o to roślinki które przetrwały zimę .

Nawet nie mogę się konkretnym zachwycić, bo wszystkie są cudowne
  Nawet nie mogę się konkretnym zachwycić, bo wszystkie są cudowne  

Strasznie mi się podoba epi owinięte na paliku. Chciałabym swojego tak zrobić, ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać
 Strasznie mi się podoba epi owinięte na paliku. Chciałabym swojego tak zrobić, ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać   Wypatrzyłam też dużego hobbita - co Ty mu robisz, że tak rośnie - moje niechcą zabardzo rosnąć. Mimo tego, że zwykłe gruboszki rosnął mi szybko
 Wypatrzyłam też dużego hobbita - co Ty mu robisz, że tak rośnie - moje niechcą zabardzo rosnąć. Mimo tego, że zwykłe gruboszki rosnął mi szybko   Fajnie też wyglądają sansevierki - takie gęściutkie
 Fajnie też wyglądają sansevierki - takie gęściutkie  Marantka boska - moja nowa mania:) I ta jaśniuta szefcia... Zresztą nie ma co wymieniać, bo wszystko cudne
 Marantka boska - moja nowa mania:) I ta jaśniuta szefcia... Zresztą nie ma co wymieniać, bo wszystko cudne 

Pierwszy raz na oczy widzę Kalanchoe żyworódkę, wygląda naprawdę ciekawie. Nie wspomnę już o pozostałych zielonych, które są piękne i jakie zadbane...
 Pierwszy raz na oczy widzę Kalanchoe żyworódkę, wygląda naprawdę ciekawie. Nie wspomnę już o pozostałych zielonych, które są piękne i jakie zadbane...