Aniu, jeżeli chcesz kupić, to patrz aby była wysoko szczepiona, w szkółkach sprzedają. A centra ogrodnicze mają nieraz takie maluchy ,że śmiech.Moja jak ją kupowaliśmy miała trzy gałązki, ale to było z 7 lat temu.kubanki pisze:Iga, dzięki za odpowiedź. To dam torfu i tej ziemi z bagna.
Nie mogę się doczekać, kiedy się pokażą na całego Twoje hosty.
Śliczna jest Wasza brzoza Youngi. Widziałam taką w ogrodniczym, ale kosztowała 200zł![]()
Muszę kupić młodszą i poczekać
Ogród Igi - cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Korona cesarska długo rośnie w jednym miejscu, po kilku latach można wybrać cebulki przybyszowe.Ale nie ma potrzeby wykopywania.Zapraszam jak skończę, tylko nie wiem kiedy. Na pewno jesteście do mnie zaproszone po Minikowie 10 maja, ale kto przyjedzie to jeszcze nie wiem.Gienia i Ania mają po drodze , bo i tak tędy jadą.
-
- Kontakt:
Aniu, mam , ale nie na całym ogrodzie, ale jest nadzieja, zaczynamy resztę ogrodu.Od poniedziałku, bo weekend w szkole. Jadę na pola tulipanów pod Toruniem na szkolną wycieczkę, i będziemy robić stroiki .Biorę aparat i w poniedziałek zapraszam na sesję zdjęciową, mam nadzieję, że będzie co pokazywać.Zauważyliście,że wstawiam dużo zdjęć, moje dziecko zrobiło mi moją stronę na zdjęcia i nie mam wreszcie ograniczeń, nie mówiąc o tym ,że jest prymitywnie łatwa do obsługi.zanna pisze:Iga, a Ty, sądząc po wężach na rabatach, masz nawadnianie kropelkowe?
Tulipany już u Ciebie na całego. U mnie dopiero czerwone najwcześniejsze kwitną...