Piotrze-piterek - sasanki przez kilka lat u mnie słabo rosły ,ale teraz im się spodobało u mnie i jakoś rosną ,tylko białej się nie mogę dochować
Mała Rybka - trafiłaś to jest łabędż

ja niestety nie mogę pojechać do Minikowa ,ale zorganizuję jakiś zlot u siebie . to może mnie odwiedzisz
To moje ptaszysko całe

Bogusia oj fajnie gdy kolorowo wreszcie po długiej zimie .
kogra- Grażynko Ciemiernik po kilku latach po raz pierwszy pokazał co potrafi ,bo wcześniej nigdy tak ładnie nie kwitł i nie wiem dlaczego
Ewelina - Forsycja niby taka popularna ,ale ma swój urok zwłaszcza wiosną
marussch01 - no wreszcie i u mnie wiosna zagościła

u Ciebie wszystko wcześniej jest ,ale co zrobić ,taki klimat .
gucia- widziałam zdjęcia u Ciebie i jak zwykle pięknie się wszystko prezentuje ,a sasankę spróbuję podzielić
Romualda Witczak - te białe szafirki to pierwszy sezon u mnie goszczą , jesienią je kupiłam
Halina Kwak - Halinko wiosna to we wszystkich ogrodach ładnie ,ja podziwiam rośliny u innych i się zachwycam nimi
Narine - witaj Adrianna

wiesz jak pięknie mi rosną fuksje od Ciebie ,jak tylko zakwitną to się będę nimi chwalić
tulipanka- zdjęć mam więcej tylko czasu mało na forum ,a wklejanie zdjęć trochę czasu zajmuje .Jak się zmobilizuje kiedyś to znowu hurtowo stawię
ISZFRED -u mnie też nornice grasują ,a koty sobie leżą bezczynnie na parapecie
kubanki- Ania jakie tam wejście smoka ,patrząc na inne ogrody to mój jest skromniutki
Agawa - nie mogę jechać do Minikowa

ale jeszcze kiedyś Cię odwiedzę ,bo rewizyta Ci się należy