Ogród Igi - cz.3
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga, rabata nowa piękna. Jakoś nie mogę jej dokładnie zlokalizować, ale nie płaczę, bo mam nadzieję zobaczyć ją na żywo ;)
Bardzo podoba mi się kompozycja z tą pomalowaną palisadką, która dzieli tę rabatę. Jak te różaneczniki porosną... będzie jeszcze piękniej.
Większość roślin posadzonych, zostało jeszcze trochę rojników i rozchodnika, które są położone w piasku, ale pewnie je przeniosę gdzie indziej. Choć wcale nie koniecznie
Bardzo podoba mi się kompozycja z tą pomalowaną palisadką, która dzieli tę rabatę. Jak te różaneczniki porosną... będzie jeszcze piękniej.
Większość roślin posadzonych, zostało jeszcze trochę rojników i rozchodnika, które są położone w piasku, ale pewnie je przeniosę gdzie indziej. Choć wcale nie koniecznie

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mariolka to masz super, ja już majątek wydałam na polepszenie gleby.Na początku był piasek żółciutki jak w piaskownicy, teraz jest lepiej, ale ciągle pracuję na polepszeniem.Inaczej pożegnałabym większość moich ukochanych roślin, ona nie nadają się na piachy.
Aniu to rabata wypadła w samym środku trawnika, a obok będzie jeszcze jedna.Właśnie się malują kołki.
Gieniu, Monikowo to obowiązek, beze mnie się nie odbędzie,
Aniu to rabata wypadła w samym środku trawnika, a obok będzie jeszcze jedna.Właśnie się malują kołki.
Gieniu, Monikowo to obowiązek, beze mnie się nie odbędzie,

-
- Kontakt:
Ta moja ma dwa lata, marzą mi się jeszcze te pierzaste, ale one gdzieś we wrocku , a nie na prowincji występują.coma95 pisze:Kupiłam dzisiaj 1 sasankę. Białą. Bo innych nie było :P
Takie maleństwo z jednym kwiatuszkiem...
Jak szybko się one rozrastają bo nie wiem ile lat mam czekać na takie kwitnienie ?
-
- Kontakt:
Majko, jest to na pewno thuja wschodnia aurea, ale dokładnie to musiałabym sprawdzić w domu. Ja w dzień kiedy siedzę na necie to jestem w pracy , a katalogi mam w domu.Nie przywiązuję uwagi do odmian, najczęściej wiem co kupuję, a potem puszczam w niepamięć.Mam taką samą na skalniaku, ale odmianę "nana"