Moja działka - rydnor 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Post »

Ewo;tak, palmy są piękne ale i kosztowne,niestety, idzie to w parze im większa palma,tym większa złotówka.Każdy za swoją pracę, chce
godziwą zapłatę.Ale pomijając ten aspekt,warto się przejść i pooglądać te różności ludowej twórczości,ale mi się rymnęło.Zresztą było dość
dużo ludzi.przyjemne przedpołudnie.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard.Jeszcze coś dorzucę. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu udało mi się urwać troszkę szybciej to mam chwilkę na odwiedziny przed pracą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wiosnę mamy nareszcie na całego. Fajnie jest kiedy słońce świeci i jest ciepło, choć dzisiaj są u mnie chmury na niebie.
Chyba deszcz spadnie ale to dobrze bo wszystko jeszcze szybciej się zazieleni :D :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Geniu;Witam,musiałaś się wpisywać jak ja odpisywałem Ewie.Na działce byłem,jedną część trawnika" wyczesałem".wcale nie dużą i taczka
mchu się nazbierała,ale już inny wygląd trawnika.Pomału zrobi się wszystko.
Krzysiu;dobrze, że możesz się szybciej urwać,przynajmniej odwiedzisz Forum,wiosna na całego,oby tak zostało,chociaż dzisiaj dzień był pochmurny i myślałem,że będzie padać,ale nie padało.Nie mniej taki przelotny deszczyk by się przydał.
Serdecznie Was Pozdrawiam. Ryszard. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ryszard-smalec był albo po umiarkowanej cenie albo bardzo dobry, bo garnek świeci pustkami!Piękne wozy drabiniaste z patyczków.Widać,ze warto było być na jarmarku.Muszę zajrzeć na nasze targi wielkanocne na Rynku.
Widzę,ze w Twoim ogródku krokusowa wiosna.Czekam na dalszą fotorelację.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Ewo;mimo,że lubię smalec,to go nie zauważyłem,ale pewnie Masz rację,jedno z dwojga,bo garnek stoi pusty.Na działce na razie najczęściej występują krokusy,tulipany jeszcze są małe.Tymczasem walczę z mchem,co roku sytuacja się powtarza.Pogoda dzisiaj ładna,ale na działce nie byłem,były inne sprawy do załatwienia.Zapowiadają ładną pogodę,będzie czas to pojadę.
Serdecznie Pozdrawiam. Ryszard.Jeszcze coś mi zostało z kiermaszu Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:shock: O ile koszyków, w sam raz na święconki :D
U mnie dalej piękna pogoda co mnie strasznie cieszy.
Zapowiadają się cieple i słoneczne święta. :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;chyba już na pewno wiosna,tylko,czy to ciepło nie jest złudne,teraz wszystko się ruszy a w maju przymrozki ,już tak było , ale co tam ,cieszmy się co mamy.Jutro planujemy jechać na działkę,trzeba coś wrzucić do ziemi.przygotować grządki,powalczyć z mchem i dzień zleci.Chociaż zapowiadali przelotne opady,coś z deszczu by się przydało.Zobaczymy.Pozdrawiam.Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu ja nawet nie myślę o tych przymrozkach. Mam nadzieję że się nie pojawią
a jak już muszą to żeby szkód nie wyrządziły :D No mam nadzieję że foteczki się pojawią :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;Dwa lata temu,właśnie tak było,przymrozki załatwiły pięknie ukwiecone czereśnie i śliwy.Ale bądźmy dobrej myśli.Byliśmy dzisiaj na
działce,roboty po pachy,żona ledwo się rusza,pierwszy raz była, po zimie.Jutro też chcemy jechać,żeby mieć spokojne święta.
Parę zdjęć zrobiłem. Pozdrawiam Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No Rysiu taki wypad na działkę przed świętami jest na pewno bardzo miły :D
Strasznie podobają mi się fotki boćka, nareszcie wrócił :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrowienia dla Ciebie i Żony:D
Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;też byłem ciekaw czy boćki wrócą,bo w zeszłym roku były pierwszy raz,nie wiem czy są dwa,bo widziałem jednego na gnieździe,może się zmieniały,albo drugi jeszcze nie doleciał,poczekamy,zobaczymy.Dzisiaj też byliśmy na działce,pogoda fajna,tylko trochę deszczyku by się przydało.Zrobiłem drugi oprysk Promanalem,bo pączki czereśni,wiśni,gruszy już pękają,a czarna porzeczka ma już małe listki,podobnie inne porzeczki i agrest.Wodę będziemy mięli po Świętach,bo robi się sucho,cokolwiek wrzuci się do ziemi,to trzeba podlać.
Dlatego wstrzymujemy się z zasianiem wszystkiego.A po drugie idą Święta,za długo też nie byliśmy.Pozdrawiam Ryszard Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Rysiu, Tobie i Twoim Bliskim życzę zdrowych i pogodnych Świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rysiu wspaniałe kwiaty ma Twój barwinek, oj cieszą mnie te zdjęcia i to bardzo.
U mnie obsypana kwiatami jest już mirabelka tak zwana i magnolie japońskie, fantastycznie.
Klony mają listki, brzozy są zielone i tulipany są piękne :D
Doczekaliśmy się wiosny z prawdziwego zdarzenia :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;Serdecznie dziękujemy za życzenia,wzajemne wpiszę u Ciebie.
Krzysiu;widzę jak Twój entuzjazm rośnie,świat wokół nas zmienia się z dnia na dzień,przyroda ostro rusza do przodu.Będziemy mieli co fotografować a robię to z wielką przyjemnością.
Wszystkim Forumowiczom składam NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE

Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rysiu dziękuję za piękną kartkę z życzeniami. Wczoraj byłem ponownie w parku
i korzystałem z uroków pięknej pogody. Było fantastycznie, dobrze że za wiele ludzi tam nie było :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”