Też zastanawiałam się, co jest na 7 zdjęciu, ale Dorotka mnie uprzedziła z pytaniem. Mi to przypominało trochę orlika

Pamiętam, ze w ubiegłym roku sadziłaś jagodowca. Napisz czy pokazał się u Ciebie,bo mój na razie nie daje żadnych oznak

Aniu, tak to już jest na tym forum.kubanki pisze:Fajnie, dziękuję Ci bardzoBluszcze ostatnio podbiły moje serce. Żeby tylko bluszcze...
Moniczko, to już druga partia kapusty.rogalm1 pisze:Gabrysiu nie mogę uwierzyć, że Ty już sadzisz kapustę! Ja będę mogła cokolwiek ruszyć z warzywnikiem po Świętach
Przemku, to niebieskie co pokazałam, to cebulica syberyjska.Priam pisze:Cudowne zdjęcia. A śnieżniki bardzo fajnie już wyrosły. Tylko niebieskie posiadasz?? Czy jeszcze jakieś inne odmiany??
tulipanka pisze:Gabi, wiosna wprost cudowna. Nie mogę się napatrzeć.
Też zastanawiałam się, co jest na 7 zdjęciu, ale Dorotka mnie uprzedziła z pytaniem. Mi to przypominało trochę orlika![]()
Pamiętam, ze w ubiegłym roku sadziłaś jagodowca. Napisz czy pokazał się u Ciebie,bo mój na razie nie daje żadnych oznakNie wiem, czy już się pora martwić, czy jeszcze nie.
Eluś, dzięki...ale w Twoim ogródku tez jest już pięknie... widziałam.Elizabetka pisze:Gabrysiu dzięki za przepiękne wiosenne widoczki z Twojego ogródka.
Ciemierniki i inne przecudne.....moje jeszcze w tym roku nie kwitły a szkoda...no cóż przyjdzie mi poczekać.
aanula pisze:Gabi![]()
Nie bądź taka skromna![]()
Wiosna śliczna i jak zwykle pieknie pokazana!
Mistrzyni Świata w pokazywaniu wiosny!!![]()
![]()
![]()
Gabysiutez mam na swojej działce takiego przyjaciela - kosa
![]()
Aż w duszy gra jak się go słucha i życie pięknieje w sekundę ... i jeszcze te słoneczko wiosenne ... Ech ;:91
Piotrze, wiesz...nie jestem pewna...piterek pisze:Gabrysiu, czy ta Twoja kokorycz jest fioletowa?![]()
Czy tylko w pakach tak wygląda?
Agnes, dzięki za odwiedziny...AGNESS pisze:Witaj Gabi , przepiękne roślinki kwitną u Ciebie- bordowy ciemiernik-cudoWspaniałe zdjęcia i jak zwykle niesamowicie obrobione, aż miło się ogląda
Już tak dużo różnych roślinek kwitnie u Ciebie, u mnie na razie tylko krokusiki, ale jak taka cudowna pogoda się utrzyma, to szybciutko ruszą i inne kwiatuszki
Beatko, tak ciemierniki się rozsiewają, jak zostawi się przekwitłe kwiatostany.Beata T pisze:Ale przecudna wiosna a jaka świetna oprawanigdy nie pamiętam że to wspaniałe wychodzące z ziemi to korona cesarska i kokorycz jaka fajna nie wspomnę o ciemiernikach - czy one same się rozsiewają bo pisałaś że masz maleństwa :P