Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moi Kochani chcę Wam oświadczyć że dziś też nie byłam w ogrodzie
mimo że pogoda była prześliczna
Do południa w między czasie pomyłam okna a popołudniu wyprawa do Wrocławia do Castoramy
Lisko kupiłam tylko jeden clemantis , więcej nie było
ale kupiłam inne powojniki. Muszę poczytać sobie trochę na ich temat bo nic nie wiem o nich
Reszta to chyba wiciokrzewy
Elu, Lisko, Giguś, Przemku, Tesiątko, Asiu, Grażynko, Agnieszko, Gabrysiu, Edytko, Alu i Grzesiu przepraszam że nie odpowiadam każdemu z osobna bo coś ostatnio brakuję czasu ale dobrze o tym wiecie bardzo Was Kocham
Z całego serca dziękuję Wam za odwiedziny

Do południa w między czasie pomyłam okna a popołudniu wyprawa do Wrocławia do Castoramy

Lisko kupiłam tylko jeden clemantis , więcej nie było

Elu, Lisko, Giguś, Przemku, Tesiątko, Asiu, Grażynko, Agnieszko, Gabrysiu, Edytko, Alu i Grzesiu przepraszam że nie odpowiadam każdemu z osobna bo coś ostatnio brakuję czasu ale dobrze o tym wiecie bardzo Was Kocham

Z całego serca dziękuję Wam za odwiedziny

- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jollu, piekne zakupy, masz racje nieco musimy przystopowac - to są tylko takie marzenia w zaciszu domowy ale jak nas poniesie ogladać to: trafia się oczywiscie okazja, promocja itd.
Ja mam dwa wiciodrzewy nie moge jednak dochowac sie okazów, walcze z mszycą, chciałam nawet z nich zrezygnować ale one są takie wdzięczne!
Ja mam dwa wiciodrzewy nie moge jednak dochowac sie okazów, walcze z mszycą, chciałam nawet z nich zrezygnować ale one są takie wdzięczne!