Problem z kretem
Słyszałam gdzieś ,że podobno skuteczny jest zasikany koci piasek. Sama nie stosowałam , bo nie mam kota , a sąsiadka , która ma na pewno nie odstąpi ani jednej kuwety , bo ma ogród tak zryty ,że nogi można połamać ...
tęsknimy do ogrodów, może dlatego ,żeśmy wypędzeni z raju...
Firletka -Wizytówka
Firletka -Wizytówka
W dużych sklepach ogrodniczych można kupic tabletki na wagę, są skuteczne ale też drogie! Nie znam nazwy ale wystarczy powiedziec, że na kreta. Mój sąsiad tymi tabletkami wygonił krety skutecznie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Ok! postaram się dopytac i odezwę się jak będę znac nazwę.
grazka_j - moje wątki
- Monique 77
- 50p
- Od: 27 sty 2009, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krecik
Amroz przepraszam że dopiero teraz Ci odpisuję , jeśli potrzebujesz jeszcze te informacje to płyn na kreta kosztował 35 zl. i kupiłam go przy al.Krakowskiej w chemicznym , tam gdzie są opryski . Jak ja byłam to własnie im przywieźli , więc był to pierwszy dzień sprzedazy.
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
Ja spróbowałam co wyczytałam na forum piasek z moczem kota zobaczymy czy poskutkuje.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- Monique 77
- 50p
- Od: 27 sty 2009, o 19:53
Śledziem go !
Wiadomo że w takich sytuacjach człowiek próbuje wszystkich sposobów, słyszałam o nowym sposobie, ,troszkę ,,śmierdzącym, Kupić śledzia , zostawić go na dworzu aż się zepsuję, i potem go w norę, podobno tak zaśmierdzi norki kreta , że na 50 m nie przyjdzie, Pan w Tv zarzekał się że działa. na razie u mnie cisza,ale jak juz mi nic nie pomoże to chyba zakupię tego śledzia.