Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Geniu nie denerwuj się wszystko powoli się wyjaśni. Spokój jest najlepszym doradcą.Życzę Ci dobrej nocy i kolorowych jak Twój ogród snów.
Całuski Kaśka
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Artur liliowce mogą być posadzone w słońcu u mnie też piękne kwitną.
No i nie sadź zbyt głęboko liliowców liście niech nie są przykryte ziemią.

Aniu dziękuję jesteś kochana.

Alu w koło oczka będzie skalniak i roślinki ,a nie wiem jak się skończy się z tym moim zamówieniem 2 raz nie zapłacę.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

babi52 pisze:Geniu nie denerwuj się wszystko powoli się wyjaśni. Spokój jest najlepszym doradcą.Życzę Ci dobrej nocy i kolorowych jak Twój ogród snów.
Całuski Kaśka
Dzięki Kasiu chciałaby żeby wszystko dobrze się skończyło ale jak będzie to się okaże za kilka dni.
Genia
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Gieniu - przytulaski, też wysłałam @ do "cebul", bo lecą sobie w kulki. Jak nie pomoże to jutro zadzwonię.
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Witaj Geniu! :D Wpadłem na chwilę przed wyjściem do pracy. Miłego dnia!
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu

u mnie mrozik...-4
Nie martw się zamówieniem, na pewno dojdą co i jak....szkoda zdrowia..
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tess pisze:Geniu

u mnie mrozik...-4
Nie martw się zamówieniem, na pewno dojdą co i jak....szkoda zdrowia..
Tez mi się tak wydaje, możliwe że wynika to z masy zamówień, firma spora nie zawsze kompetentni pracownicy, uporają się i znajda pomyłkę.

Kiedyś (na szczęście na moją korzyść) dostałam 2 razy tę samą przesyłke z allegro (też jakaś firma) grzecznie zadzwoniłam, i mówie w czym rzecz, Pan mi na to, ze pracownik musiał sie pomylić ale w takim raziem mam to gratis (a zamówienie było spore)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie Asiu,Grzesiu,Tess,Edytko ja tez mam nadzieje że wszystko dobrze się skończy ale przesyłka będzie krążyć tam i z powrotem bo ja za nią nie zapłacę już płaciłam muszą przysłać bez pobierania pieniędzy.Gdyby tylko za kuriera to bym zapłaciła te 24 zł ale nie zapłacę ponad 200 zł drugi raz za rośliny .
Edytko jak do mnie jedna z firm przysłała pomyłkowo to musiałam im odesłać .
Pieniędzy nie odzyskałam chociaż mieli to odjąć od mojego zamówienia tam na pewno już nic nie zamówię i pewnie cebule sobie nagrabią też i na drugi rok ani jesienią nic nie będę u nich kupować.
Genia
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Geniu, ja nadal uwiązana jestem w domu, więc czekam z niecierpliwością na Twoje oczko :)
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Z jakiej racji płacić za towar, za który się już zapłaciło! Trzymam wszystkie przelewy, a domagać się swoich praw potrafię :twisted: . Nie daj się Gieniu! Powoli sprawa się wyjaśni, uprzedź, że będą mieli antyreklamę na największym forum ogrodniczym i pół mniej zamówień :twisted: . Ruch, jaki mają obecnie wygenerowało to forum - i jak szybko zyskali nowych klientów, tak szybko mogą ich stracić.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aniu na razie jest mgła ale jak ustąpi to zrobię oczywiście nie jest praca skończona bo zrobiło się późno i ciemno .

Asiu oni już wysłali za pobraniem bo wczoraj rozmawiałam i powiedział żebym zapłaciła a oni mi wrócą pieniądze na konto nie zgodziłam się .
Dzwonili w niedzielę zapytać się czy ja płaciłam za te zamówienia ale nie słyszałam telefonu rzeczywiście jest nieodebrane połączenie od nich ale oni nie mają rachunków żeby spojrzeć czy zapłacone czy nie tym bardziej że w piątek też o tym rozmawiałam z jakimś pracownikiem .
Jutro najpóźniej będzie i nie odbiorę to będę musiała pewnie czekać do następnego tygodnia a roślinki przyjdą w takim stanie że i tak nic z nich nie będzie .
Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

e-genia pisze:Słuchaj oni już wysłali ale chcą żebym zapłaciła bo myśleli że nie zapłaciłam ,kicham na ich gratisy ja chcę tylko to za co już zapłaciłam .Uprzedziłam że nie zapłacę ale jestem bardzo wkurzona i załamana.Bo przesyłka wróci do nich z powrotem ale nie wyciągnę ponad 200 zł drugi raz.
Genia
Ale namieszali ,ja też jeszcze nie dostałam roślinek , napisali ,że żadnych dodatkowych kosztów nie będę musiała ponosić .Jak postąpią ze mną tak samo ,to też im odeślę ,żal mi tylko tych roślinek i kasy którą już na nie wydałam .
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cóż, kupiłam dzieciom buty, wpłaciłam za powojniki i nie mam ani grosza, by zapłacić kurierowi za to, za co już zapłaciłam. Mam nadzieję, że się nie wygłupią.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Geniu, widzę, że doszło do nieprzyjemnej sytuacji z ,,cebulami,, jakiś wyjątkowy bałagan mają w tym roku, :roll: ja rozumiem, że zamówień dużo, ale bez przesady, może być jedna, czy dwie pomyłki, ale to już słychać u tylu osób i jeszcze taki bałagan jak z Twoją przesyłką to szok. Mam nadzieję, że a końcu wszystko się dobrze skończy i sytuacje naprawią. Geniu nie przejmuj się Kochanie tak bardzo, naprawdę szkoda Twojego zdrowia, myślę, że wszystko musi się dobrze skończyć, roślinki są zapakowane w sporą ilość torfu to nic im nie będzie, naprawdę się nie martw.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu ,Asiu ,mnie też tak powiedzieli w piątek ,a wysłali za pobraniem bo już nie wiedzieli czy zapłaciłam.
Dałam się nabrać jednej firmie drugiej nie pozwolę tam chodziło o 11 zł za odesłanie nie zamówionego towaru.
Genia

Agnieszko ja też tak myślę ale żal mi moich zamówień i pieniędzy dobrze że mąż mówi machnij na to ręką i nie przejmuj się ale ja chce swoje roślinki w tym zamówieniu były 3 trytomy ,3 funkie,tawułki i liliowce i już nie pamietam musiałabym sprawdzić zamówienia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”