Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pierdoły opowiadasz...... ;:124
to do tego nie wyspania chyba..... :?
Będzie pięknie u Ciebie i u mnie.....
Ale najpierw u Ciebie....ale ja jestem tak ciekaw...jakie ono jest duże...czy z gotowej formy.....
Gdzie kupiłaś......za ile...a Ty mi piszesz że oczko jak oczko..... :cry:
Moje to odległa perspektywa czasowa.....Może 2015 rok.... :evil:
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-genia pisze:
Mutari pisze:No to jestem pełen podziwu. Oczko wodne to super sprawa a jeszcze kwitnące w nim lilie wodne to już całkiem odjazd. Jak uporam się z ogrodem będę wyciągał swoje lilie z oczka i zbabczę co i jak. Ta czerwona to już pewnie będzie do podziału jak przetrwała częściowy ubytek wody w te mrozy. Ale jak tak to od razu oddzielę kłącze dla Ciebie. Mam jeszcze białą, ale ona jest u mnie rok i na pewno nie rozrosła się jeszcze dostatecznie aby ją podzielić.
Marcin trudno żeby choć ta czerwona.Jak zwykle za szybko się cieszę.
Genia
Geniu z chęcią dał bym ci też białą, ale ona na pewno będzie za mała na podzielenie. Za to czerwona ma już prawie 3 lata, więc na pewno można będzie ją podzielić.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gieniu teraz to i ja za Tobą nie nadążam :wink: , masz oczko :shock: ?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Marcin nie przejmuj na pewno można będzie kupić je później w sklepach ogrodniczych .
Ja już się postaram zdobyć ,może uda mi się żółtą kupić.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tija pisze:Gieniu teraz to i ja za Tobą nie nadążam :wink: , masz oczko :shock: ?
Tak po południu przywieźliśmy ze sklepu ogrodniczego jutro zrobię zdjęcie jest jeszcze sporo roboty.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesiu pisze:Pierdoły opowiadasz...... ;:124
to do tego nie wyspania chyba..... :?
Będzie pięknie u Ciebie i u mnie.....
Ale najpierw u Ciebie....ale ja jestem tak ciekaw...jakie ono jest duże...czy z gotowej formy.....
Gdzie kupiłaś......za ile...a Ty mi piszesz że oczko jak oczko..... :cry:
Moje to odległa perspektywa czasowa.....Może 2015 rok.... :evil:
Grzesiu nie duże z gotowej formy czarne zapłaciłam 364 złote ale były takie po 1700 jeszcze raz takie jak moje ale z żywicy poliestrowej a moje z plastiku
Przepraszam jestem nie w sosie przez to zamówienie z cebul.
Wybaczysz
Genia
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

Przestań nie masz za co przepraszać :wink:
Oczko pewnie tych samych rozmiarów jak ja chcę...i cena podobna
A zamówieniem się nie przejmuj gratisy dodatkowe dostaniesz za ich pomyłkę...mówię Ci......
Pewnie dziś wysłali....
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Słuchaj oni już wysłali ale chcą żebym zapłaciła bo myśleli że nie zapłaciłam ,kicham na ich gratisy ja chcę tylko to za co już zapłaciłam .Uprzedziłam że nie zapłacę ale jestem bardzo wkurzona i załamana.Bo przesyłka wróci do nich z powrotem ale nie wyciągnę ponad 200 zł drugi raz.
Genia
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Geniu, pocieszyłam oczy Twoją piękną wiosną. U mnie też coraz więcej wiosny widać, ale nie mam nawet jak wyjść z domu. Dziś mały spędził dzień w łóżku i jak to chore dziecko, dużo marudził :( Teraz ledwie siedzę ze zmęczenia.
A u Ciebie tyle nowości. Widzę już rów pod wrzosy gotowy, tylko na mnie czeka :) I oczko wodne sobie kupiłaś. Fajnie, pewnie jak przyjadę, będzie już z grubsza gotowe.
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Geniu brawo masz oczko wodne. Gdzie reportaż z instalowania?
Kaśka
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aniu przykro mi że Twój maluszek jest chory .Tych igiełek i rozdrobnionych gałęzi sosnowych jeden worek może być mało .
A rowy pod wrzosy są dwa jutro zrobię zdjęcie. no i przy okazji zaraz oczko ,boję się że do piątku jak będzie ciepło krokusy przekwitną
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

babi52 pisze:Geniu brawo masz oczko wodne. Gdzie reportaż z instalowania?
Kaśka
Wiesz Kasiu jutro będzie zdjęcie mam nadzieje że humor będę miała lepszy i w końcu tej nocy się wyśpię
Genia
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

To dobrze, że piszesz, dopakuję trochę :) Czekam też z niecierpliwością na fotoreportaż z instalacji oczka.
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Witaj Geniu, wszystko będzie ok :) nie ma co się denerwować :wink: roślinki na pewno przyślą, bo tacy klienci nie zdarzają się często :wink:
Ciekawa jestem Twojego oczka jak wszystko będzie wyglądać i co koło niego posadzisz:) masz już jakieś plany?
Pozdrawiam serdecznie :wink:
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D , ja jak zwykle na szybko piszę , bo jak zwykle zabiegany , ale zaglądam do wątku co chwilę , moimo iż się nie ujawniam :lol: :oops: . Alez pięknie u Ciebie , ile krokusów ! :shock: Ja sobie właśnie włosy z głowy wyrywam bo za mało kupiłem.. :twisted: , nakwyżej na następny sezon... :roll: :lol: i moje jakies takie biedne.. .
Tulipan998 pisze:nie wiem do końca czy posadzić te liliowce od Ciebie w tym miejscu co chciałem... , bo tam jest słońce cały dzien... ;:24 , czy posadzić między różami ? Jak duże urosną w tym roku.. ? Posadzić klącza 10 cm pod ziemią tak ? Ten pełny bordowy coś nie chce wypuszczać.. :( a tamtym coś troche te listki co wypuszczały u góry podeschły? ;:24 Bo nie posadziłem ich jeszcze ale są w doniach na stryszku w jasnym miejscu obsypane ziemią ( ziemia nigdy nie jest wyschnięta ) , nie miałem czasu , zimno było i chory byłem.. , myśle żeby posadzic przed świętami :wink: . Doradz mi proszę .
Ponawiam prośbę , będzie im dobrze na pełnym słońcu ? , zrobie większą rabatkę w piątek.. , sadzić jak głeboko te kłącza ? :oops:

Zostawiam mojego najładniejszego jak na razie krokusa.. :lol: :roll: , wstyd pokazywac przy Twoich okazach :oops: .

Obrazek

Pozdrawiam serdecznie / Zabiegany Artur :lol:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”