Skromne roślinki deissy
- Andziax007
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
 - Kontakt:

- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28

Moje kochane u mnie taki kwietnik to ratuje całą sytuacje 
.Moje zielone już nie miały miejsca.
Kupiony został na giełdzie w Gliwicach.
Storczykiem nie martwię aż tak bardzo.Na pewno Bardzo się ciesze że tak szybko się zebrał.Bo przecież kupiłam go niby tyle co po przekwitnięciu

Dziękuje Wam za odwiedziny.

Kupiony został na giełdzie w Gliwicach.
Storczykiem nie martwię aż tak bardzo.Na pewno Bardzo się ciesze że tak szybko się zebrał.Bo przecież kupiłam go niby tyle co po przekwitnięciu
Dziękuje Wam za odwiedziny.
- katarzyneczka
 - 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

No i ja niestety teżtreissi pisze:Ja też myślałam nad takim kwietniczkiem, ale nie mam gdzie go ulokować
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)

Moje wątki Zapraszam;)
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

U mnie taki kwietniczek stał i świetnie pełnił funkcję dwa lata do czasu kiedy po przedświątecznych porządkach runął z impetem na śpiącego tatę. 
  Tata przeżył, ale większość roślinek ciężko to zniosła.
Klaudio życzę Ci aby Tobie dobrze służył, bo roślinek można sporo na nim postawić

Czekam na kwiatuszki storczyka

Klaudio życzę Ci aby Tobie dobrze służył, bo roślinek można sporo na nim postawić
Czekam na kwiatuszki storczyka
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"

"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976

Był w ogromnym szoku 
 . A ja miałam od nowa sprzątanie 

- rastharsis
 - 200p

- Od: 20 sie 2008, o 22:56

Kasiu, najważniejsze, że tacie nic się nie stało! 
Ja od dawna noszę się z zamiarem kupna takiego kwietnika, bo mama coraz częściej powtarza, że nie może już patrzeć na doniczki ustawione u mnie w pokoju na podłodze - a co ja poradzę na to, że w mym pokoju nie ma parapetów.
 Jak zobaczycie gdzieś w ogrodniczym parapety do kupienia to natychmiast dajcie mi znać. 

Klaudiu, podziwiam Cię za umiejętność obchodzenia się ze storczykami. Moje 2-3 tygodnie po przyniesieniu ze sklepu tracą wszystkie kwiaty.
 Ale ostatnio jeden z nich wypuścił... liścia. 
 Dobre i to! 

Ja od dawna noszę się z zamiarem kupna takiego kwietnika, bo mama coraz częściej powtarza, że nie może już patrzeć na doniczki ustawione u mnie w pokoju na podłodze - a co ja poradzę na to, że w mym pokoju nie ma parapetów.
Klaudiu, podziwiam Cię za umiejętność obchodzenia się ze storczykami. Moje 2-3 tygodnie po przyniesieniu ze sklepu tracą wszystkie kwiaty.
- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28

Nareszcie fotosika odmuliło.A więc mój storczyk chyba usłyszał że o nim plotkujemy i zobaczcie co wczoraj rano zobaczyłam.

A tak wyglądał po południu

A dziś rano właśnie przed chwila ,oto mój storczyk w pełnej okazałości,ale jestem dumna że mi zakwitł .Normalnie jak dziecko się ciesze.Małe są kwiatuszki ale już nie będę się czepiać.

A tak wyglądał po południu

A dziś rano właśnie przed chwila ,oto mój storczyk w pełnej okazałości,ale jestem dumna że mi zakwitł .Normalnie jak dziecko się ciesze.Małe są kwiatuszki ale już nie będę się czepiać.

- kati-1976

Brawo 

Sliczny kwiatuszek

Sliczny kwiatuszek