Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu dobrze robisz ja mam te czerwone ,żółte, kremowe ,bordowe, morelowe,różowe więc , chętnie podzielę się z Tobą a tak to będziesz miała też już nowości.
Dziś kupiłam tylko kilka lilii ,bo jak wiesz nic nowego nie było od ostatniego razu.
A zdjęcia pooglądaj mam zapłacone w fotosiku a już znowu jak będę robić opłaty to znowu przeleję troszkę grosza.
Genia
Dziś kupiłam tylko kilka lilii ,bo jak wiesz nic nowego nie było od ostatniego razu.
A zdjęcia pooglądaj mam zapłacone w fotosiku a już znowu jak będę robić opłaty to znowu przeleję troszkę grosza.
Genia
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana siostro co tu się dzieje
Nawet niech Ci do głowy nie przychodzi jakieś odchodzenie. Wiem że czasami słowa bolą, widzisz Gieniu ja przy swojej pracy spotykam się z taką nienawiścią i ludzie psioczą i muszę żyć bo nie mam innego wyjścia.
Poza tym jak już mnie dobrze poznałaś lubię pożartować czy z kobietami czy z mężczyznami. Wiem że co niektórzy patrzą się na mnie tak
tak naprawdę mam to w nosie co tak naprawdę sobie myślą, ważne że sumienie mam czyste i nie mogę sobie nic zarzucić.
Gieniu ja kiedyś też bardzo się przejmowałam co ludzie mówili
kiedyś mój mąż powiedział :
szkoda twoich nerwów, wpuść jednym uchem i wypuść drugim bo ludzie gadali i będą gadać taka ich natura i tego się ni zmieni.
Więc witam Cię siostrzyczko
głowa do góry, świat do odważnych należy 

Nawet niech Ci do głowy nie przychodzi jakieś odchodzenie. Wiem że czasami słowa bolą, widzisz Gieniu ja przy swojej pracy spotykam się z taką nienawiścią i ludzie psioczą i muszę żyć bo nie mam innego wyjścia.
Poza tym jak już mnie dobrze poznałaś lubię pożartować czy z kobietami czy z mężczyznami. Wiem że co niektórzy patrzą się na mnie tak

Gieniu ja kiedyś też bardzo się przejmowałam co ludzie mówili

szkoda twoich nerwów, wpuść jednym uchem i wypuść drugim bo ludzie gadali i będą gadać taka ich natura i tego się ni zmieni.
Więc witam Cię siostrzyczko

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
No toś mnie zdenerwowała !!!e-genia pisze:Gwarantuję że sporo ludzi przychodzi i jest na bieżąco ale wstydzi coś napisać bo to obciach co inni powiedzą ,ze wchodzą do kogoś takiego jak ja.
Dziękuje że podnosisz mnie na duchu
![]()
To żaden obciach !!!
Ja nieczęsto coś piszę bo zazwyczaj nie mam nic do powiedzenia.
Nie wiem skąd u ciebie się wzięło przekonanie że coś jest nie tak ?
Ja nie zauważyłam by ktoś coś złego o twoim ogrodzie mówił....
Pokazujesz piękny, dynamiczny, zmieniający się ale wciąż kwitnący ogród.
Nie tylko dla mnie przyjemnością jest odwiedzanie ciebie.
Zobacz na ilość stron.
To się nie wzięło znikąd.
To się wzięło stąd że tak dużo osób cię odwiedza.
Przecież nie z przymusu tylko z przyjemności.
Powiedz mi jeszcze tylko czy coś robisz z jukami ?
Bo czeka mnie wiosną przesadzanie juk i są różne szkoły.
Mnie doradzono by stare rośliny wywalić a zostawić tylko te młode.....
- e-genia
Mariolu przystąpię do sedna sprawy .Ja mam z 5 lat moje juki jeszcze nigdy ich nie wykopywałam ale co roku po prostu ciacham łopata i wydaję w ten sposób chyba się odmładzają bo kwitną przecudnie co rok.Ja chyba z żadnymi kwiatami nie postępuję tak jak gdzieś tam piszą mam swoja własna szkołę i jak widać chyba dobrą.
I jeszcze raz dzięki za troskę
Genia
I jeszcze raz dzięki za troskę
Genia
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Chyba cię zamęczę ale jak to ciachasz łopatą ???
One mają korzenie palowe i podobno to spory problem by je wykopać ?
Jedną wykopałam dla koleżanki to się okrutnie namachałam a ona nie przyjechała i nie zabrała
A teraz czeka mnie spora kępa do podzielenia i przesadzenia bo muszę mieć miejsce na nowe róże

Jedną wykopałam dla koleżanki to się okrutnie namachałam a ona nie przyjechała i nie zabrała

A teraz czeka mnie spora kępa do podzielenia i przesadzenia bo muszę mieć miejsce na nowe róże

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu, jak dobrze, że wpadłam na ten pomysł powrotu do pierwszej części Twojego ogrodu. Tam jest pięknie!!!
Czy są jakieś kwiaty, których nie ma u Ciebie w ogrodzie. Nie do końca mieści mi się w głowie, że Twój ogród ma tylko 500m i jeszcze dom część zajmuje.
Cieszę się bardzo, że będę miała okazję zobaczyć go w rzeczywistości, pochodzić pomiędzy tymi pięknościami i wypytać Cię o wszystko co się da
Czy są jakieś kwiaty, których nie ma u Ciebie w ogrodzie. Nie do końca mieści mi się w głowie, że Twój ogród ma tylko 500m i jeszcze dom część zajmuje.
Cieszę się bardzo, że będę miała okazję zobaczyć go w rzeczywistości, pochodzić pomiędzy tymi pięknościami i wypytać Cię o wszystko co się da

- e-genia
To rzeczywiście masz problem myślałam że zależy Ci na odmłodzeniu kępy a Ty chcesz je zlikwidować już Ci mówię że będzie trudno bo zawsze pozostają w ziemi jakieś kawałki korzenia i one Ci będą tworzyć od nawa jukę .coma95 pisze:Chyba cię zamęczę ale jak to ciachasz łopatą ???
A teraz czeka mnie spora kępa do podzielenia i przesadzenia bo muszę mieć miejsce na nowe róże![]()
![]()
Genia