Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Po tych dwóch ostatnich zdjęciach pomyślałem sobie, ze musi to niesamowicie wyglądać dla przejeżdżających: Nowy dom, jeszcze kupy piasku, ogrodzenie w trakcie i takie morze kolorów. Robi wrażenie 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pewnie tak ,ta część ogrodu powstała najpóźniej .Te zdjęcia są pierwsze z wiosny zeszłego roku,wcześniej na działce leżała kupa piasku tak jak tu i marcinki kwitły,teraz marcinki sąjuż za płotem a większość wydana w dobre ręcebishop pisze:Po tych dwóch ostatnich zdjęciach pomyślałem sobie, ze musi to niesamowicie wyglądać dla przejeżdżających: Nowy dom, jeszcze kupy piasku, ogrodzenie w trakcie i takie morze kolorów. Robi wrażenie

- e-genia
Iglaki posadzone były wcześniej te pierwsze te małe to jak likwidowałam tamtą działkę to te najmniejsze zabrałam .raistand pisze:"Standardowy" ogródek to trawnik i na nim powtykane śliczne małe iglaczki. A po kilku latach trawnik a na nim gęstwina zielonych gałęzi...
W mojej okolicy po wielkości iglaków widać kto kiedy budował dom.
A w to, że Twoje cebulowe rabatki "same rosną" to wżyciu nie uwierzę.
Andrzej ja podziwiam ludzi którzy mają duża wiedzę teoretyczną a że od czasu do czasu ktoś taki wpada do mnie na watek to zawsze wybrnę z sytuacji a jak nie to to porszę o pomoc
A co do kwiatków to nikt mi nie wierzy ale tak jest .Dlatego maiłam opory z założeniem swojego wątku bo wiedzę mam bardzo małą teoretyczną z praktyczną jest dużo lepiej bo od dziecka kochałam kwiaty i miałam też ogródek w domu mojej mamy.
Genia
- e-genia
Ja się nie gniewam ja też za dużo tych iglaków mam .Jak urosną to może trzeba będzie niektóre wyciąć już likwiduje jeden płożący na rzecz azali i rododendronów.
Mnie te ogródki co mają piękne trawniki i iglaki podobają się, najbardziej złoszczą takie jak ogród mojego sąsiada jeszcze raz taki jak mój a tam ani drzewka ani iglaka ani kwiatka tylko mlecze i perz ,dobrze że chociaż to kosi co jakiś czas
Mnie te ogródki co mają piękne trawniki i iglaki podobają się, najbardziej złoszczą takie jak ogród mojego sąsiada jeszcze raz taki jak mój a tam ani drzewka ani iglaka ani kwiatka tylko mlecze i perz ,dobrze że chociaż to kosi co jakiś czas
Aniu ja też tak robiękubanki pisze:Dzień dobry Geniu,
to nie wiem co Ty powiesz o mnie, jak zobaczysz sterty piachu, kupy gałęzi i tyle niezagospodarowanego terenu![]()
Żartuję, wiem, że zrozumiecie, że dopiero zaczynam, ale muszę Was odpowiednio nastawić na to co zobaczycie, żebyście szoku nie doznały ;)

Damy radę