Zapraszam Jadzia1 - 2009r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

leda16 pisze:I ja dobrej nocki życzę. PIT ponownie policzony wykazał, że to Urząd Skarbowy ma mi zapłacić 950 zł. :roll: Nie wiem już, co myśleć...
Ja bym wiele nie myślała tylko tę drugą wersje szybko wysłała do US. :;230 :;230 :;230
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Jadziu :D Zdjęcie bałwanic urocze, od razu humor się poprawia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Jadziu u mnie dzisiaj taka sama pogoda jak u Ciebie .Pada ogromniasty śnieg ,wszystko zasypane ,nie wiadomo gdzie ulica,a gdzie chodnik.Tylko jak to wszystko zacznie topnieć.Wczoraj chciałam wieczorem do Ciebie przyjechać,bo misie ciasto nie udało ,a ty pieczesz takie pyszności :lol: Pozdrawiam cieplutko ,miłego dnia :D
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Jadziu u mnie dzisiaj taka sama pogoda jak u Ciebie .Pada ogromniasty śnieg ,wszystko zasypane ,nie wiadomo gdzie ulica,a gdzie chodnik.Tylko jak to wszystko zacznie topnieć.Wczoraj chciałam wieczorem do Ciebie przyjechać,bo misie ciasto nie udało ,a ty pieczesz takie pyszności :lol: Pozdrawiam cieplutko ,miłego dnia :D Dwa razy mi się kliknęło .SORKI.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Niestety u mnie wciąż "krucho" ze śniegiem w porównaniu z innymi rejonami kraju :(
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witajcie słoneczka kochane :lol:
Przepraszam ,że wczoraj nie odpisywałam ale strasznie bolała mnie głowa :( Dziś już jest jak na razie ok
*Tu .Jka kochanie zaraz jadę do Ełku , zrobię zdjęcia i zobaczysz kochana ile u nas jest śniegu .U Hani na pewno więcej , ale u nas też troszeczkę napadało i jest pięknie :lol:
*Ida słońce ja wczoraj piekłam drożdżowe :lol: trza było krzyknąć ,że potrzebujesz to bym podrzuciła :lol: Ciągle pada śnieg Zbyszek pojechał odśnieżyć cobyśmy mogli wyjechać :lol:
*Witaj Moniu :lol: widzę ,że Twoje przywitanie u mnie to już bardzo miła tradycja :lol: Cieszę się bardzo co codziennie znajdziesz chociaż chwilkę aby zajrzeć :lol:
*Krysiu oj ja też bym nie czekała tylko leciała szybko na pocztę :lol:
*Leda16 dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam kiedy tylko masz ochotę :lol:
*Joluś czarownico kochana dziękuję ,że zaglądasz :lol:
*Ewuniu czytałam ,że jesteś chora :? zdrowiej kochana bo Sabat coraz bliżej :lol:
*TAJGA 2008 cieszę się ,że podobają Ci się zdjęcia , kochanie ale u Was też jest sporo śniegu . Wiesz wczoraj widziałam stado sarenek przeszło 20 szt , to był widok :roll: :roll: :roll:

Z czarodziejskim pozdrowieniem Obrazek

**Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu.**
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Dzień dobry Jadziu,
mam nadzieję, że udało się przekopać do cywilizacji :)
Ja tylko pomarzyć mogę o takim śniegu.
Sarenki masz urocze i widzę, że często je spotykacie. U nas też bywają, ale po 2-5 sztuk maksymalnie. A są u Was w pobliżu łosie? U nas zachodzą od strony Wisły, to dopiero jest widok... Można się wystraszyć, bo to potężne zwierzę.
Lubię Twoje codzienne cytaty :)
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Jadziu, lubię do Ciebie zaglądać :D U mnie cały czas pada...musiałam odśnieżać, bo spadło co najmniej 20 cm :shock:
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Witaj kochana Jadziu. W Warszawie wreszcie troche śniegu. W ogrodzie biało i coraz to dosypuje nowy snieg. Ja nie narzekam, bo bardzo lubie zimę. Zdjęcia sarenek niewiarygodne. Nigdy nie widziałam saren w takich ilościach. Czasem zdarzyło mi się zobaczyć jedną lub dwie, ale takich gromad nigdy. Bardzo się cieszę, ze mogę je widzieć na Twoich zdjęciach. Przypomniało mi się. Przed laty, wracając bardzo późno z Czerwonych Wierchów widziałam stadko 6 kozic, które pasły sie blisko szlaku, pewne, że o tej porze tłuszcza ceperska już im nie zakłóci spokoju. Jak zobaczyły naszą trójke odskoczyły na kilkadziesiąt metrów w bok od szlaku i spokojnie czekały az przyjdziemy. Pozdrowienia
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Witam .Piękne fotki sarenek .Ja też je często spotykam ,ale nie zawsze zdąże pstryknąć .
U mnie zima szaleje ,śniegu prawie po kolana i chyba nie ma zamiaru przestać padać . :evil:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

*Aniu jaka szkoda ,że nie ma u Ciebie śniegu :( choćby troszeczkę tak aby można było na sankach poszaleć . Aniu żeby Zbyszek nie odśnieżył to byśmy nie wyjechali :( Przejechał 2 razy kładem ze spychem i na razie jest ok :lol:
*Moniu ja tez bardzo lubię odśnieżać ,ale Zbyszek zawsze mnie uprzedzi :lol:
*Boguniu witam Cie kochanie :lol: Ja też lubię zimę :lol: Dziś jak wracaliśmy z Ełku to sarenki stały blisko drogi , może jakieś 6 metrów od drogi ,my przejechaliśmy samochodem a one tylko popatrzyły i nawet nie uciekły :lol:
*Joluś nasze to jakieś oswojone chyba :wink: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zbyszek udeptał dla Was :lol: :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Piękne fotki zimowe,sikoreczki ,piesio na spacerku,szyszki w śniegu i serce ogromne ,jeśli dla nas to dla mnie też,dzięki ;:80 ;:11
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Dziękuję Tobie za troszkę zimy, a mężowi za piękne śniegowe serducho :)
Bramka do Waszego raju cudo, ten kształt...
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Jadziu zajrzałam do Ciebie popatrzeć m.in. na Gucia a tu jak zwykle wesoło. Bałwanica plus damy dworu u jej stóp ,obłędna . No a później śnieg ,sarenki i ogromniaste serducho. Teraz w dobrym nastroju mogę udać się do łożnicy ,bo jutro skoro świt do pracy. :lol:
x-o-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 cze 2007, o 20:16

Post »

Jadziu

;:180 ;:196 ;:168

Pozdrowienia dla Zbyszka

Dziękujemy za serducho

Ewa i Krzysiek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”