Wybacz mi proszę

Właśnie chyba nie potrafięGabriela pisze:Alu, a Ty potrafisz???
Ja już jestem uzależniona...nałogowa komputero - maniaczka...i nic na to nie poradzę...
Dobrze że chociaż nie podjadam...za dużo...
alana pisze: Właśnie chyba nie potrafię![]()
Ale ostatnio przestawiłam się i do zbyt późnej pory nie siedzę ;)
Przemku, Ty jak zwykle jesteś miły... dzięki...Priam pisze:Fajny pomysł z tymi zdjęciami kwiatów roślin ;)
Babopielka pisze:Przekopałam się przez wszystkie Twoje części ogrodu i jestem w szokuile Ty masz pięknych roślin
niektóre to pierwszy raz widzę
ale chyba lepiej jak się nie widzi,bo przynajmniej nie ma się tylu chciejstw
![]()
Jolu, to jeszcze raz to samo, tylko dwa miesiące później...JolantaGraj pisze:Przy tej fotce szczęka mi opadła........
Jadziu, tulipanów i nie tylko , mam sporo...to prawda...Jadzia1 pisze:Gabrysiu PIĘKNE i wcześniejsze i 2 miś późniejTulipanów to Ty masz troszeczkę
To drugie zdjęcie to kojarzy mi się jak byłam na Krymie z Ogrodem Botanicznym , tam też było tak kolorowo i dużo różnych kwiatów
Moniu, dzięki za odwiedziny i miły komentarz.Monia68 pisze:Gabi, po prostu CUDNIE![]()
Takie obrazki pozwalają dotrwać jakoś do wiosny
Grażynko, katalogu jeszcze nie dostałam.kogra pisze:Gabi dzięki za te wiosenne impresje.
Dostałaś już katalog Florekspolu ?![]()
Obrazek z kotami służy jako tapeta.
Niestety nie udało mi się wydrukować go jako obrazek - moje fotki mają za małą rozdzielczość i widać paski.![]()
Smaczności pączkowych.![]()
Izuś, sprawa wygląda tak...chatte pisze:Gabi, zdradź mi proszę jedno. Na tych samycz rabatach wiosną masz gęsto od tulipanów, a latem od innych bylin. Czy te byliny rosną między tulipanami, czy też tulipany najpierw wykopałaś?
Halinko, jakby to powiedzieć...jestem zaangażowana w uprawę kwiatów już 17 lat,Halina Kwak pisze:Gabi, ja mam to samo pytanie co Iza, jak Ty to robisz, że na jednej rabatce tyle roślin i czy Ci się te cebulki nie mylą, i skąd wiesz, gdzie cebulki, które należy wykopać :P
Pytam, bo w tym roku mam zamiar jakoś w rozsądny sposób uporać się z tym problemem
Jeszcze nie wiem jak to zrobić
Na razie na mojej rabatce bylinowo - cebulowej straszny bałagan