DALO- dziękuję za wizytę w naszym ogrodzie, będzie nam miło gościć Cię w naszym ogrodzie. Guzikowiec nie sprawia mi kłopotów w uprawie, zakwitł mi w następnym roku po zakupie w internecie i posadzeniu na miejsce stałe.Co do zapachu kielichowca, to każdy inaczej czuje zapach tej rośliny, mnie zapach kielichowce kojarzy się z drożdżami, a właściwi zapachem zacieru przy produkcji samogonu.
JANUSZU- dziękuję, że wędrując po ogrodach trafiłeś do naszego "raju", dziękuję również za ciepłe słowa o naszej pracy w ogrodzie. Zapraszam do obejrzenia pierwszej części ogrodu z 2008 roku. rok 2009 ,jak na razie składa się ze zdjęć sprzed 2008 roku, ale to już niedługo i zacznie się ruch w przyrodzie, i będzie co fotografować i pokazywać na Forum.
ELZBIETO- dziękuję za odwiedziny, tak, rzeczywiście, moj powojnik to" Clematis Grupa Viticella 'Purpurea Plena Elegans'" , nie Ty pierwsza zauważyłaś że mój aparat, trochę fałszuje kolory, już niedługo, będą lepsze zdjęcia, bo jestem na drodze do wymiany sprzętu.
A teraz obiecane zdjęcia z dzisiejszej wizyty w naszym ogrodzie.