Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu piękna ta ślizgawka Leonowa dzięki ,ale mnie się najbardziej podoba to zdjęcie na którym są dwa domki obsypane śniegiem . Uwielbiam zdjęcia zimowe.
Jolu dzięki za odwiedziny.
Aniu cieszę się że wpadłaś biały ciemiernik mam dla Ciebie więc szukaj innych kolorów,z resztą jutro będziesz mogła kupić różowy i biały nakrapiany a być może że jeszcze wyłożą pełne jak tam będziesz to zadzwoń ja zaraz dam Ci nr.telefonu na p.wjakby wyłożyli pełne
Genia
Jolu dzięki za odwiedziny.
Aniu cieszę się że wpadłaś biały ciemiernik mam dla Ciebie więc szukaj innych kolorów,z resztą jutro będziesz mogła kupić różowy i biały nakrapiany a być może że jeszcze wyłożą pełne jak tam będziesz to zadzwoń ja zaraz dam Ci nr.telefonu na p.wjakby wyłożyli pełne
Genia
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu, to do mnie? Oczywiście, że w razie czego od razu zadzwonię, ale jeszcze nie mam numeru. Zaraz sobie wpiszę do telefonue-genia pisze: Aniu cieszę się że wpadłaś biały ciemiernik mam dla Ciebie więc szukaj innych kolorów,z resztą jutro będziesz mogła kupić różowy i biały nakrapiany a być może że jeszcze wyłożą pełne jak tam będziesz to zadzwoń ja zaraz dam Ci nr.telefonu na p.wjakby wyłożyli pełne
Genia

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Witaj Geniu weekend minął jak z bicza strzelił .Poniedziałek jestem w pracy ,dzieci po feriach do szkoły ,a u nas zima .ŚNIEGU PO KOLANA pada i nie chce przestać.Zakupki zrobiłam ,ale to kropla w morzu moich potrzeb
.Wieczorem wyślę zdjęcie Twojego ciemiernika ,abyś zobaczyła ,że dobrze się ma .Pa moja droga ,życzę miłego dnia .

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Andrzeju jak widziałeś I cz. mojego ogrodu to tam wszystko co rośnie to ze sklepów ogrodniczych i z targowiska w mojej okolicy choć tak jak Ostaszewo pod Toruniem to takiego w pobliżu nie ma ,w Toruniu jest znacznie uboższe zaopatrzenie.Dopiero od jesieni zaczęłam kupować przez internet ale jeszcze nic mi nie kwitło .Mam nadzieję że nie będę zawiedziona bo ceny kilkukrotnie wyższe przez internet
Genia
Genia
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28