Geniu, bardzo dziękuję za informację Może mi się uda jutro, a raczej pojutrze wyskoczyć na troszkę do Ostaszewa.
Powiedz mi co robisz z liliowcami teraz zakupionymi?
Zaraz też sprawdzę te ciemierniki, bo wstyd się przyznać, nie wiem jak wyglądają.
Cieszę się, że miałaś udany dzień
Geniu, jeszcze jedno pytanie. Te ciemierniki teraz kwitną? I co z nimi robisz, od razu do ziemi? Śliczne te kwiaty i jeśli pojadę na pewno się skuszę na ich zakup, ale nic o niech nie wiem...
Witaj Aniu ale nie boisz się że lepsze liliowce wykupią ,był czarny z falbanką chyba żółtą ale przede mną wzięła jedna pani.A może wyłożą jeszcze ,albo ciemierniki pełne to zaraz dasz znać .
A dziewczyny odezwały się w sprawie wyjazdu do Ciebie 8 marca bo ja nie mam żadnej informacji
Genia
Te ciemierniki kwitną ,ja wsadzę w poniedziałek i zabezpieczę gałęziami iglaków .Nic im nie będzie a liliowce i lilie na razie do zimnej piwnicy ale ja ziemia nie będzie zmarznięta to wsadzę . Ja co roku tak robię i zasypuję torfem .
A znalazłaś ciemierniki i wiesz jak wyglądają bo jak nie to wkleję zdjęcie ,one są w tej drugiej sali
Genia
Znalazłam, ale jak masz swoje to koniecznie wklej
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź.
Boję się, że wykupią, ale ja w niedzielę zasadniczo nie robię zakupów.
GENIU witam Cię serdecznie .U nas słoneczko świeci i jest cudnie .Wczorajsze zakupy rewelacja Ciemiernik od Ciebie zaczyna kwitnąć ,znaczy się dałaś go z dobrego serca ;:2 Wpadnij do mnie na chwilę zobaczyć pewne zdjęcia.