Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu zobacz tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 827#674827 - może się przydać.
Ja się już zapisałam.

Ja się już zapisałam.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Bo podświadomie dąży się do tego, by się spełniło.jollla500 pisze: Ale słyszałam jednak że kto w to wierzy , to i się niestety sprawdza
Wmów sobie, że nie zaliczysz pierwszego roku studiów, bo nie zagięłaś ostatniej kartki w indeksie - murowane, że się sprawdzi

A 13 piątek miałam super (nie licząc powrotu z Krakowa, ale przecież zawsze mogłam na amen utknąć w korku i potem iść po nocy do domu kilka kilometrów w śnieżycy)!!!
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Asiu ja też się z Tobą zgadzam .A 13 w piątek miałam super.Aska pisze:Bo podświadomie dąży się do tego, by się spełniło.jollla500 pisze: Ale słyszałam jednak że kto w to wierzy , to i się niestety sprawdza
Wmów sobie, że nie zaliczysz pierwszego roku studiów, bo nie zagięłaś ostatniej kartki w indeksie - murowane, że się sprawdzi![]()
![]()
. Byłam jedną z nielicznych, która tej kartki nie zagięła
![]()
A 13 piątek miałam super (nie licząc powrotu z Krakowa, ale przecież zawsze mogłam na amen utknąć w korku i potem iść po nocy do domu kilka kilometrów w śnieżycy)!!!
Jolu już czas żebyś przestała wierzyć w te brednie Hi,hi,hi
A to serduszko to dla Was

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
A Ty Gieniu już na nogach? Wyprzedziłaś świt 
Ja tez wierzę w przesądy. 13 jest moją ulubiona liczbą, i wiem, ze jeśli mi się przypadkowo trafi coś z 13-tką, to los się do mnie uśmiecha. Wierzę jeszcze w czarnego kota. Kiedy przebiegnie mi drogę, to zawsze będzie udany dzień. Tylko muszę zdążyć pierwszy po nim przejść. Jeszcze nigdy mnie to nie zawiodło, a jak mam jakieś dylematy, i spotkam na swej drodze czarnego kota, to wiem, że na pewno sprawy się rozwiążą po mojej myśli. Może powinienem sobie sprawić kota, żeby mieć szczęśliwsze życie?
Kiedyś nawet ta wiara uchroniła mnie przed kanarami w tramwaju. Kanar doszedł do osoby przede mną i zawrócił, a ja akurat nie miałem biletów, bo pani portierka mi podwędziła z legitymacji zostawionej w jakiejś bursie

Ja tez wierzę w przesądy. 13 jest moją ulubiona liczbą, i wiem, ze jeśli mi się przypadkowo trafi coś z 13-tką, to los się do mnie uśmiecha. Wierzę jeszcze w czarnego kota. Kiedy przebiegnie mi drogę, to zawsze będzie udany dzień. Tylko muszę zdążyć pierwszy po nim przejść. Jeszcze nigdy mnie to nie zawiodło, a jak mam jakieś dylematy, i spotkam na swej drodze czarnego kota, to wiem, że na pewno sprawy się rozwiążą po mojej myśli. Może powinienem sobie sprawić kota, żeby mieć szczęśliwsze życie?

Kiedyś nawet ta wiara uchroniła mnie przed kanarami w tramwaju. Kanar doszedł do osoby przede mną i zawrócił, a ja akurat nie miałem biletów, bo pani portierka mi podwędziła z legitymacji zostawionej w jakiejś bursie

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Mam nadzieję,ze humor Ci sie juz poprawił Gieniu... 
Po pierwsze na pewno zakupy były udane
a po drugie chyba spadł juś ten śnieg i u Ciebie...
Przecież sypie wszędzieeeeeeee ,jestem pewna,że również u Ciebie.
Teraz czekamy na relację z zakupów.... i teraz ,jak ją poznam, to ja będę pewnie zła i zazdrosna

Po pierwsze na pewno zakupy były udane
a po drugie chyba spadł juś ten śnieg i u Ciebie...
Przecież sypie wszędzieeeeeeee ,jestem pewna,że również u Ciebie.
Teraz czekamy na relację z zakupów.... i teraz ,jak ją poznam, to ja będę pewnie zła i zazdrosna