Zapraszam Jadzia1 - 2009r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jadziu jestes niemożliwa ... ale super ta bałwania rodzinka :)
Swietny pomysł!
Fajne fotki z Guciem :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wpadłam się przywitać a tu taki komitet powitalny! :shock: :) Chłopaki eleganckie i ... bielusie :;230

Pozwoliłam sobie zaprosić jeszcze kilku kolegów :) http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/6461/b ... e_balwany/

Chyba nie bedzie za ciasno?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajna sprawa takie bałwany.Przynajmniej nie musisz Jadziu włączać telewizji :;230
Ja już nie pamiętam kiedy lepiłam bałwana :oops:
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Oj Jadziu, niesamowita z Ciebie kobietka :) Bałwanki pierwsza klasa. Ty tak zapraszasz, zapraszasz, a potem się od nas nie opędzisz. Nie mieszkasz na końcu świata :lol: Trafimy.
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

*Aniu słoneczko taka sama jak inne kobiety :lol: Aniu jak już kiedyś pisałam latem nie mam za wiele czasu , ale jesienią hulaj dusza piekła nie ma :lol:
*Karlciu to musimy umówić się za rok do lepienia bałwana :lol:
*Empuza cieszę się ,że wpadłaś :lol: Szkoda ,że dopiero teraz dałaś mi tę stronkę z bałwankami , tam tyle propozycji jest :shock: Piesek Bulterier jest piękny , fajnie się przygląda bałwankowi :lol:
*Liseczko przeczytałam pw Dziękuję bardzo :lol:
*Tessko lepiej późno niż wcale kochanie , ale na drugi raz to nie zaniedbuj roboty :lol:

Dziś na jeziorze pan ciął trzcinę
Obrazek

Tak wygląda spotkanie Gucia z sarenkami :lol:

Obrazek

I troszeczkę wspomnień z lata :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

***Jeśli spodziewasz się zbyt wiele, to nic nie jest w stanie Cię zadowolić.
Kiedy niczego nie oczekujesz – wszystko może Cię uszczęśliwić.***
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Czy to spotkanie Gucia z sarenkami tak się zakończyło? Nie puścił się za nimi w pogoń??
A co robicie z trzciną? Piękne zbiory...
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Jadziu nie wierzę, że Gucio nie pobiegł pędem w stronę sarenek. Moja Kaja na pewno by to zrobiła i to wcele nie w złych zamiarach ale żeby je obwąchać. A ponieważ sarenki nie pozwoliłyby na to, rozpocząłby się wyścig, z tym, że Kaja prawdopodobnie zatrzymałaby się w miejscu gdzie stały sarenki, żeby to miejsce dokładnie obwąchąć. Tak jest ze wszystkimi kotami, które widzi i ja nic nie mogę poradzić. Na widok kota rzuca się do pościgu, a potem staje i obwąchuje centymert przy centymetrze miejsce, gdzie siedział czy leżał kot. Jeżeli kot na jej widok nie ucieka, zatrzymuje się z piskiem opon przed nim jakieś 2, 3 metry i zaczyna taniec wokól z ujadaniem. Koty, te które znają się na psach i wiedzą, które są groźne a które można zlekceważyć, nic sobie z niej nie robia i Kaja po jakims czasie podaje tyły. A Gucio jest nieprawdopodobny!.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Jadziu.Przeglądając Twoje letnie zdjęcia widze ,ze większość róż masz w trawie.też tak zamierzam zrobić,bo zamowiłam w obłędzie 19 austinek,ale się martwię ,że jak rozstawię zraszacze,to polecą liście z roż przez czarną plamistość.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zobaczcie tu jest fajny konkurs http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 976#672976

*Ewuniu my też mamy zraszacze ale są tak ustawione ,że woda nie leci na krzaczek tylko na dół . Kochanie są różna zraszacze. My mamy takie które są na stałe w ziemi , latem jak chcę podlewać to Zbyszek coś tam odkręca i te zraszacze wychodzą z ziemi :lol: I to wszystko , trzeba tylko pilnować aby nie były za bardzo zasypane ziemią .
*Boguniu mój Gutek to kocha kotki :lol: jak Roki był mały to przenosił go z miejsca na miejsce tak delikatnie ,że ten nawet nie pisnął :lol:
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Jadziu, ja mam takie bardziej przyziemne pytanie. Co się potem dzieje z ta trzciną?
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysiu my tej trzciny nie kosimy to jakiś pan przyjechał sobie z maszyną i z kosił . :) A dalej to już nie wiem co pan z nią zrobił bo sobie zabrał , a nam zrobiła grzeczność bo latem ona tak szybko nie odrośnie .
Chociaż powie Ci kochanie ,że ja osobiście to lubię jak ona jest , bo kryją się tam różne ptaki :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jadziu zdjęcie Gucia z sarenką OCZYWIŚCIE super :D Różyczka przepiękna(też mam taką :wink: :lol: ), migdałek na pniu super :D , a jeżynki aż ślinka cieknie
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

już się poprawiłam :lol:
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Jadziu, pytałam o trzcinę bo u mnie też jest jej sporo. Ktoś na forum pisał, że to najlepszy dopalacz dla kompostu. Ja nie mam czym tego kosić i nie wiem czy u mnie lud jest na tyle silny by tam włazić. Jadziu, po skoszeniu tej suchej jeszcze szybciej będziesz miała zielona. U nas całe stada kaczek się w niej gnieżdżą.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Jadziu, piękne zdjęcia :D Byłam dzisiaj w ogrodniczym, ale poza begoniami cebul nie mieli :cry: Na pocieszenie kupiłam sobie hipka Rilonę i dwie gloksynie, które wybrało moje dziecię :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”