Witaj
Jacku ja wczoraj kupiłam pojemnik taki z przykrywką, jest przeźroczysty i świetnie może służyć za misniszklarenkę .Może pomyślał nad czymś takim
Co do tytoniu to będę go siała pierwszy rok i mam nadzieje że u mnie też będzie się świetnie rozsiewał
Lisko zobaczymy co mi wyrośnie, może się załapiesz na jedną
Witaj
Aniu 
wcześniej też siałam nasionka i trzymałam na parapecie ale może połowa z nich tylko wzeszła

szklarenka to moje pierwsze doświadczenie i mam nadzieję że sprawi się na medal.Aniu ja ją nie trzymam na parapecie, bo się tam nie zmieści, stoi na ławie zaraz przy oknie i nie podświetlam ich .Mam nadzieje że starczy im światło naturalne
Aniu ale masz ślicznego synka, takie dzieci bardzo lubię bo można je wycałować do woli i za bardzo się nie bronią
Przypomniało mi się pewne zdarzenie, moja kuzynka urodziła córeczkę

bardzo lubiłam patrzeć na tą małą i wąchać jej zapaszek .Dzieci tak cudownie pachną .Kuzynka moja mieszka 2 km ode mnie .Rano wyszłam do pobliskiego sklepu po kilka rzeczy a wróciłam po 2 godzinach

Mój M zapyta się czy byłam we Wrocławiu po zakupy

jak mu powiedziałam gdzie byłam, uśmiechnął się i powiedział och mama mama.On też strasznie lubi dzieci
A mnie w czasie drogi do sklepu natchnęła tak potrzeba zobaczyć tą malutką, wtedy jeszcze nie miałam komórki, bo było to 9 lat temu
A to dla synusia