Moje roślinki-KamilaP
- Madzia0400
- 100p
- Od: 2 lis 2008, o 13:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trochę zaniedbałam forum ,ale nareszcie zabrałam się do nadrabiania zaległości .Zatem przedstawiam nowych lokatorów.Jako pierwsza o której marzyłam już od pewnego czasu Monstera
I jeszcze hipek kupiony był przekwitnięty ,w sklepie powiedziani mi że jest pełny a jak się okazało sami zobaczcie
ale i tak jest śliczny .Na koniec gardenia trafiła do mnie w kiepskim stanie ,była oblepiona czymś białym.Dziś mogę powiedzieć że udało mi się ją uratować.
Teraz tylko czekam aż rozkwitnie.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kamilo
u mnie w żółtym hibku były też dwa kolory w doniczce-żółty i pomarańczowy,ale nie widać żeby były dwie sadzonki.Najlepiej będzie widać jak przesadza się kwiata .Ale super masz kolorek tego hibka mój jest podobny do Twojego.A gardenię spróbuj zaszczepić na wszelki wypadek to będziesz miała drugi egzemplarz. :P
u mnie w żółtym hibku były też dwa kolory w doniczce-żółty i pomarańczowy,ale nie widać żeby były dwie sadzonki.Najlepiej będzie widać jak przesadza się kwiata .Ale super masz kolorek tego hibka mój jest podobny do Twojego.A gardenię spróbuj zaszczepić na wszelki wypadek to będziesz miała drugi egzemplarz. :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18