Moje roślinki-KamilaP

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Madzia0400
100p
100p
Od: 2 lis 2008, o 13:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Begonia cudna:) a paprotka powalająca:) Pięknie!
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p
Od: 23 maja 2008, o 22:57

Post »

Moniko grudniadzek ma ciemno różowy kolor ,niedawno umieściłam zdjęcia jego"matki".
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 20:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Kamilo wpadła z wizytą. Śliczności :D Na widok tego ogromnego grudnika aż mnie zatkało super :D Na białego choruję ale jakoś na razie nie wpadłam na niego. Zrobię nalot na Biedronkę w czwartek może będzie :wink:
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p

Post »

Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam dużo radości Obrazek
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p

Post »

Trochę zaniedbałam forum ,ale nareszcie zabrałam się do nadrabiania zaległości .Zatem przedstawiam nowych lokatorów.Jako pierwsza o której marzyłam już od pewnego czasu Monstera ObrazekI jeszcze hipek kupiony był przekwitnięty ,w sklepie powiedziani mi że jest pełny a jak się okazało sami zobaczcie Obrazekale i tak jest śliczny .Na koniec gardenia trafiła do mnie w kiepskim stanie ,była oblepiona czymś białym.Dziś mogę powiedzieć że udało mi się ją uratować. Obrazek ObrazekTeraz tylko czekam aż rozkwitnie.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Hibiscus jest bajeczny, monsterce też oczywiście nic nie brakuje. Ale hibuś zawsze najpiękniejszy :P Pięknie wywalczyłaś tą gardenię :)
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p

Post »

o gardenie tak naprawdę to jeszcze się martwię ,gdyż jej co niektóre liście robią się żółte.A co do hibka to zdaje się że w doniczce są wsadzone chyba 2 różne,bo następna pąkówka ma całkiem inny odcień.No cóż pożyjemy zobaczymy .
marzena 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2008, o 06:39

Post »

Kamilo
u mnie w żółtym hibku były też dwa kolory w doniczce-żółty i pomarańczowy,ale nie widać żeby były dwie sadzonki.Najlepiej będzie widać jak przesadza się kwiata .Ale super masz kolorek tego hibka mój jest podobny do Twojego.A gardenię spróbuj zaszczepić na wszelki wypadek to będziesz miała drugi egzemplarz. :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Kamilko nowości śliczne. Ale oczywiście najbardziej podoba mi się hibciu :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Kamilo,jeżeli chodzi o hibiskusy,to one tak mają. Na jednym krzaczku mogą pojawiać się kwiaty pojedyńcze i pełne a nawet trochę różnić się kolorem.Nie dziw się jak następny kwiat będzie pełny. :lol: .A z gardenią to Ci się udało.Z mojej został tylko badylek. Coś nie bardzo polubiłyśmy się.
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p

Post »

To mnie pocieszyłaś ,bo bardzo chciałam mieć pełnego .Ale za parę dni będę wiedzieć na 100%.A co do gardeni ,to jeszcze mnie całkiem nie polubiła .Choć dostała pączki to liście jej jeszcze żółkną,po przekwitnięciu przesadzę ją w nową ziemie i zobaczymy.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Kamilko roślinki masz śliczniutkie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p

Post »

Hipciu pokazał się w całej okazałości Obrazek Obrazek tak liczyłam że będzie pełny a,tu okazało się że to tylko jaśniejszy kolorek od poprzednika.
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p

Post »

Pokażę Wam jeszcze niedawno nabyte od Anny Cz.hojki Obrazek Obrazek Obrazek i już nie mogę się doczekać kiedy pojawią się pierwsze kwiatki.I jeszcze takie Obrazek
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Ketmia ślicznie zakwitła oby tak dalej trzymam kciuki :lol: :lol: Nowości piękniutkie :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”