sansewierie to również moje ulubienice
 Pozostałe roślinki super się prezentują

Benjamin variegata piękny

Pozdrawiam

Bardzo ładna monster, ale moim zdaniem najładniejsze są Twoje sansevierie. Są śliczne
 Bardzo ładna monster, ale moim zdaniem najładniejsze są Twoje sansevierie. Są śliczne  

Agnieszko gdzie ty to wszystko ustawiasz?
 Agnieszko gdzie ty to wszystko ustawiasz?  

połknęłam cały wątek za jednym posiedzeniem.
  połknęłam cały wątek za jednym posiedzeniem.  

Część pochodzi z wymiany forumowej, część ogólnie tutaj z forum nabyta, w każdym bądź razie rosną i rozmnażają się ciesząc oczy i serducho.
  Część pochodzi z wymiany forumowej, część ogólnie tutaj z forum nabyta, w każdym bądź razie rosną i rozmnażają się ciesząc oczy i serducho.

Po wypłacie zaś chce sobie sprawić porządny regał na rośliny, nie powiem, ułatwi to nieco organizacje w jednym pokoju co stoją na podłodze, a i córka nie chce mieć tyle roślin u siebie
  Po wypłacie zaś chce sobie sprawić porządny regał na rośliny, nie powiem, ułatwi to nieco organizacje w jednym pokoju co stoją na podłodze, a i córka nie chce mieć tyle roślin u siebie  

Aż żal było nie brać tak powyginanej doniczki
  Aż żal było nie brać tak powyginanej doniczki  

.
 . . Taką S.'Moonshine' należało koniecznie kupić, cudna jest już teraz, a jak maluchy urosną, to dopiero będzie widok
 . Taką S.'Moonshine' należało koniecznie kupić, cudna jest już teraz, a jak maluchy urosną, to dopiero będzie widok  .
 .

. Nawet nie wiedziałam że to kwitnie..
 . Nawet nie wiedziałam że to kwitnie.. 

Pamięta mnie ktoś jeszcze?
 Pamięta mnie ktoś jeszcze?  
  Więc zostali najwytrwalsi zawodnicy (głównie Sansevieria choć znajdą się ze 3 czy 4 inne rośliny) w tym ukochany Ficus
 Więc zostali najwytrwalsi zawodnicy (głównie Sansevieria choć znajdą się ze 3 czy 4 inne rośliny) w tym ukochany Ficus   

Ale rok nic nie kupiłam to mogłam, co nie?
  Ale rok nic nie kupiłam to mogłam, co nie?