Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lis 2008, o 00:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu kliknij na e-mail lilypol@wp.pl.poproś o ofertę. Jak przyjdzie to ją wydrukuj. nie ma tam zdjęć tylko opisy. Jak chcesz zobaczyć zdjęcia znajdz na google VLETTER@DEN HAAN.-to firma hodowlana.
Kaśka
Kaśka
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Witaj Gieniu .Pospacerowałam po nowym Twoim wątku(nie dostawałam powiadomień ).Od samego początku zaserwowałaś tyle piękności
,hiacynty ,lilie,liliowce,dyptamy,ostróżka,tulipany,ciemierniki...,nie sposób wymienić wszystkich rosnących u Ciebie kwiatów,tak ich dużo.Już teraz będę na bieżąco,bo zaległości miałam 26 stron
.Pięknie wyglądasz
,kolorki w salonie podobają mi się,pobujałam się na fotelu
.Faktycznie masz za mały ogród na tak wielkie serce do kwiatów 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Izo ja kupiłam 3 japońskie irys . A co do piwonii żółtej to ja nie rezygnuję jak dostaniesz gdzieś to ja ją wezmę bo przy moim szczęściu nawet którą zamówiłam ta będzie różowa
Halinko cieszę się że mnie znalazłaś. A co do wielkości działki to masz rację jest za mała. Ja potrzebuję przestrzeni bo niedługo moje kwiaty mnie przygniotą
Genia
Halinko cieszę się że mnie znalazłaś. A co do wielkości działki to masz rację jest za mała. Ja potrzebuję przestrzeni bo niedługo moje kwiaty mnie przygniotą
Genia
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Witaj Geniu,
przez Ciebie
trafiłam do tego sklepu internetowego...
Napisz mi proszę czy jeśli liliowce posadzę w maju to one zakwitną jeszcze w tym samym roku?
Potem co roku się rozrastają, a cebul w ogóle nie wykopuje?
Kwota za zakupy rzeczywiście imponująca, a ile pracy będziesz miała jak to wszystko przyjdzie sadzić
przez Ciebie

Napisz mi proszę czy jeśli liliowce posadzę w maju to one zakwitną jeszcze w tym samym roku?
Potem co roku się rozrastają, a cebul w ogóle nie wykopuje?
Kwota za zakupy rzeczywiście imponująca, a ile pracy będziesz miała jak to wszystko przyjdzie sadzić

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Dziękuję. Jeszcze będę się do Ciebie odzywać jak dostanę swoje cebule. Ja w końcu zamówiłam w listopadzie ze Słowacji. Nie brałam nowości, tylko tańsze odmiany, bo to będzie mój liliowy debiut. Także żeby w razie czego nie było aż tak żal
Jeśli mi się rozrosną i nie będziesz miała takich odmian, to chętnie Ci oddzielę
Bo tych, które ja zamówiłam, nie widziałam w tym Waszym sklepie.

Jeśli mi się rozrosną i nie będziesz miała takich odmian, to chętnie Ci oddzielę

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu 500 zł ?
No to jak zakupy okażą się nie trafione to akurat Ty będziesz miała za co mnie zamordować.
Już się na mnie szykują za tego linka.
Jak tak dalej pódzie to będę musiała się ewakuować z domu gdzieś za granicę - dobrze, że mam do niej blisko.
Chyba wyślę maila do tej firmy, że od jej dostaw zależy moje życie - i niech się nie ważą kogoś oszukiwać.
A tak poważnie to już sprawdzali czy w razie czego można reklamować towar - odpisali, że na niezgodność odmianową uznają reklamację na podstawie zdjęcia i paragonu.
Więc chyba nie będzie tak żle.

No to jak zakupy okażą się nie trafione to akurat Ty będziesz miała za co mnie zamordować.

Już się na mnie szykują za tego linka.
Jak tak dalej pódzie to będę musiała się ewakuować z domu gdzieś za granicę - dobrze, że mam do niej blisko.

Chyba wyślę maila do tej firmy, że od jej dostaw zależy moje życie - i niech się nie ważą kogoś oszukiwać.
A tak poważnie to już sprawdzali czy w razie czego można reklamować towar - odpisali, że na niezgodność odmianową uznają reklamację na podstawie zdjęcia i paragonu.
Więc chyba nie będzie tak żle.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dzięki Aniu jesteś kochana bardzo chętnie skorzystam z Twojej oferty . jak tylko Ci się rozrosną. To fajnie może powiększy mi się kolekcja. Zresztą ja też na pewno będę mogła podzielić coś swojego
Grażynko z mojej strony nic Ci nie grozi nie zrobiłabym nic takiego . Jestem osobą dorosła i miałam wybór nie musiałam
zamawiać . Mogłabym mieć pretensje do siebie no i najwyżej do nieuczciwej firmy nie do Ciebie. Także bądź spokojna
Wiem że żartowałaś
Genia
Grażynko z mojej strony nic Ci nie grozi nie zrobiłabym nic takiego . Jestem osobą dorosła i miałam wybór nie musiałam
zamawiać . Mogłabym mieć pretensje do siebie no i najwyżej do nieuczciwej firmy nie do Ciebie. Także bądź spokojna
Wiem że żartowałaś
Genia