Miłych
Gości dzisiaj wielu mnie odwiedziło co mnie bardzo cieszy!

A wszyscy z miłym komentarzem ...
Wreszcie mamy ciepełko upragnione i wyczekane oby tak codziennie nam

przyświecało to i humory nam dopisywać będą

..
Samych pogodnych dni życzmy sobie!
Kasiu bardzo dziękuję cieszy mnie,że mój ogród się podoba!

Wiele,wiele lat pracuję na to,żeby był bogaty w roślinność i wabił kolorami cały sezon! Bo ogród i rośliny to obok
fotopstrykania to wielka moja

Myślę nad ograniczeniem zasobów mojego ogródka ,żeby sobie ulżyć bo już siły nie te ale tylko myślę...

i nadal
zasuwam jak mały samochodzik... Lubię te robotę i póki mnie zdrowie i siły nie zawiodą nie odpuszczę!
A za pochwałę moich zdjęć
Stasieńko racja, każda roślina i rozwijający się kwiatuszek cieszy niezmiennie!

Choćby co roku te same ale i nowości wyczekujemy z zaciekawieniem...
Łowy były spontaniczne bardzo bo niespodziewane ale się udały! Jakby się udało upolować choćby obiektywem jakieś ptaszysko co mi wycięło dyptama..Grasuje jakieś podobno bo sąsiadki się skarżą, ze zjada rośliny... Wczoraj go słyszałam to wydaje się,że to spory okaz!Ciekawe co to?
ed04 miło mi czytać takie słowa! Z głębi

dziękuję!
Krychna 
Hosty to była kiedyś moja wielka miłość! Teraz już mi z lekka przeszło nic nowego nie dokupuję ale i tych co mam się nie pozbędę! Nie , ciemierniki już nie kwitną jeżeli chodzi o roślinę w kolorze czerwonym to przekwitająca piwonia drzewiasta..
A różanecznik to odmiana Rasputin.
Dziękuję za miłe odwiedziny!
iwona0042 dziękuję bardzo!
Ta lilia kwitnie mi na balkonie od 2 tygodni!

Taka trochę dziwna a może i ciekawa...
Izo cieszy mnie,że u mnie ładujesz poranne akumulatory

... znam to uczucie bo sama tak czynię udając się czasem z rana do wątków, gdzie wiem z góry, że mogę na to liczyć..

Zapachy owszem w ogrodzie dopisują,ogólnie miło jest!
Kot rzeczywiście jakiś taki rysiowaty... Cieszy mnie,że się udało zdjęcie i że się podoba moim Gościom ! Iza, kosmos wysiałam w domu jeszcze gdzieś w marcu/kwietniu...Torebka nasion była 3 krotnie droższa od tych tradycyjnych..Zeszło 3 szt..wysadzone do gruntu ślimaki chyba załatwiły 2 ,pozostał 1 - wys,ok.25cm..