poprzednia część wątku TU...
zapraszam w moje skromne podwoje ...

Jakie ładne miejsce na tym szerszym ujęciu
  Jakie ładne miejsce na tym szerszym ujęciu   

.
 . .
 .
 się Tobie należy!
 się Tobie należy!  

,  sauromatum,maniolek  chłopaki
    ,  sauromatum,maniolek  chłopaki  dla Was serdeczne podziękownia  za uznanie dla moich zdjęć
  dla Was serdeczne podziękownia  za uznanie dla moich zdjęć   

co do astrów...
 co do astrów...  skąd takie skojarzenie pewnie zdjęcie nie udane albo roślina nie znana? To     przymiotno ogrodowe jak najbardziej letnie...
 skąd takie skojarzenie pewnie zdjęcie nie udane albo roślina nie znana? To     przymiotno ogrodowe jak najbardziej letnie...  Ale skoro wzbudziło zainteresowanie...to już dobrze!
 Ale skoro wzbudziło zainteresowanie...to już dobrze!  

To jak zielony dywan na wybiegu dla czarujących, ogrodowych  ślicznotek.
 To jak zielony dywan na wybiegu dla czarujących, ogrodowych  ślicznotek.  A róża bajeczna.
 A róża bajeczna.  
   Pozdrawiam i niech Ci upał za bardzo nie dokuczy a niebiosa wodę podarują.
 Pozdrawiam i niech Ci upał za bardzo nie dokuczy a niebiosa wodę podarują. 

Cudne roślinki uchwycone obiektywem znakomitej fotoreporterki zachęcają do częstych spacerów po tajemniczych alejkach ogrodu.
  Cudne roślinki uchwycone obiektywem znakomitej fotoreporterki zachęcają do częstych spacerów po tajemniczych alejkach ogrodu.  

dla moich " umiejętności" fotograficznych
  dla moich " umiejętności" fotograficznych   Zainteresowanie  fotografowaniem w ostatnich latach bardzo wzrosło co i na FO jest widoczne.
  Zainteresowanie  fotografowaniem w ostatnich latach bardzo wzrosło co i na FO jest widoczne.  Bo foto jest trendy...
 Bo foto jest trendy...  

Za wierne kibicowanie serdeczności szczególne!
 Za wierne kibicowanie serdeczności szczególne!  Bo Ty motywujesz mnie do porannego otwarcia wątku...
 Bo Ty motywujesz mnie do porannego otwarcia wątku...    
  Upałem dzisiaj prognozy straszą i eM  już zapowiedział wczoraj,że dzisiaj przerwa w działkowaniu..Na rękę mi to nie jest ale...siła wyższa więc profilaktycznie podlałam  dobrze rośliny...Od jutra zmiana aury..zobaczymy co się zadzieje!
 Upałem dzisiaj prognozy straszą i eM  już zapowiedział wczoraj,że dzisiaj przerwa w działkowaniu..Na rękę mi to nie jest ale...siła wyższa więc profilaktycznie podlałam  dobrze rośliny...Od jutra zmiana aury..zobaczymy co się zadzieje!

przymiotno
  przymiotno  

Bardzo podobają mi się te liliowce w kolorze jagodowotruskawkowego koktajlu. Nie widziałam takich jeszcze. Dobrze, że owady tak się uwijały bo zwróciły Twoją uwagę i mamy do oglądania fajne zdjęcia. Ja akurat lubię takie z owadami.
   Bardzo podobają mi się te liliowce w kolorze jagodowotruskawkowego koktajlu. Nie widziałam takich jeszcze. Dobrze, że owady tak się uwijały bo zwróciły Twoją uwagę i mamy do oglądania fajne zdjęcia. Ja akurat lubię takie z owadami.