Bardzo dziekuje Wszystkim za odwiedziny

To naprawdę niezwykle miłe kiedy do mnie zaglądacie . Po kolei więc ;
Seba Miło mi, że Ci sie podoba co kupiłam , ja Twoim poczynaniom też bardzo kibicuję, bo to fajnie zaraża
Pizza ! Pani sprzedawczyni (prywatnie ogrodnik) zaklinała się, że sprawdziła już tę dalie w poprzednim roku i że faktycznie cudak z niej. Wpisałam sobie na Googlu - dahlia rebecca's world i pierwsze zdjęcia jakie sie wyswietlają rzeczywiście obrazują taką śliczna dalię, oby moja nią była
buum dzięki , w końcu mieszkamy w jednym mieście to i nasze wiosny nie mogą sie róznić , a kupowanie nowych nabytków i ból głowy gdzie je wetknac to w gruncie rzeczy jedna z przyjemniejszych części naszej pasji

więc ,, na sklepy !!!!! "
Ula ! ja też właśnie w tym sklepie nabyłam swoje liatry, faktycznie wielkość bulw powalajaca ! Ale cena również niecale 8 zł za 20 szt !!
Jesienią kupiłam w L również wiele cebul hiacyntów, krokusów, tulipanów i narcyzów odmiany były przecudnej urody i też bez zdzierstwa. Liczę na piękny efekt tej wiosny
Blueberry liczę , że dalia będzie jak na zdjęciu, z pewnością to udokumentuję
clem3- Małgoniu ! Pszczoły które widziałaś faktycznie musiały byc w desperacji chociaż jest wiecej takich roślin , które pszczoły uwielbiają nawet wtedy gdy kwiaty są już na ziemi. Mój ,,odrestaurowywany" ogrodek wiele z pszczelich przysmaków zawdziecza zakupom u Ciebie ,Twojemu bujnemu ogrodowi i temu, ze sie chciałs podzielić - dziękuję