Geniu widzę, że czarujesz już wiosnę.
Gdzie nie zajrzeć wszędzie wspomnienia wiosny.
A jeszcze przynajmniej 2 miesiące wypada nam poczekać i dać roślinkom odpocząć.
Geniu bardzo ładne są Twoje lilie . Ja właśnie dzisiaj przeglądałam stronę p. Pajdy z liliami . Wstępnie zrobiłam listę nowych chciejstw liliowych , a jutro będę sprawdzać ceny , bo przed chwilą dostałam cennik . Chciałoby się dużo kupić , tylko kasy w portfelu brak
Gieniu witaj. Co nie wejde to tak kolorowo u Ciebie. Sciany w salonie masz superowe, kominek cudny i ten fotel. A lilie w ogrodzie -powaliły mnie w ten zimny wieczór. Pozdrawiam. Buziaki :P
Te kolorowe zdjęcia to chyba dla mnie ;) Piękne.
Już się cieszę na wspólną wyprawę. Na pewno mi coś doradzisz, bo z Ciebie to wytrana ogrodniczka, a ja cóż, na razie to w teorii coś niecoś mi świta.
Agness,Grażynko,Ewo,Gigo dziękuję Wam za odwiedziny. Buziaczki
Ewo sama chciałabym zobaczyć tę ofertę i ceny lilji. Zyto dobrze nie pamiętam ale coś około 5 czy 6 zł
Aniu oczywiście że dla Ciebie, ja też nie mogę się doczekać wiosny Mam nadzieję że będzie duży wybór kwiatów. A co do wytrawnej ogrodniczki to duża przesada
Genia
Geniu ale u Ciebie kolorowo, lilie przepiękne, tyle kolorów, co to będzie wiosną. Pokój ładnie urządzony, kolory dość odważne, kominek ładnie dopełnia całość.
Witaj Tadeuszu bardzo się cieszę ,że odwiedziłeś mój ogródek. Teraz kiedy tak zimno to dodrze posiedzieć przy kominku i pooglądać zdjęcia wiosny i lata w ogrodzie
Jolu to juka
Witaj Irenko w ogrodzie kolorowo i w domu też
Widzisz jaka ze mnie odważna dziewczyna. Ale poważnie kolory zawsze można zmienić
Ja też siedzę sobie przy kominku Geniu i nóżki ogrzewam.
To wielka przyjemność kiedy za oknem mróz szczypie w uszy.
Ale już tęskno do kwiatów i zapachów, co widać we wszystkich wątkach.