Witam !
Tereniu coś wlazło we mnie i niestety nie wiem co

i to raczej nie wina pracy
Dziękuję za pochwały, krzewuszka to variegata, przesadzana i nawet ładnie kwitła. Mogę Ci wysłać patyczki, bo krzewuszki łatwo się ukorzeniają.
Słonko świeciło, głowa odpuściła!
I Tobie Tereniu zdrowia i siły do nowych wyzwań które są przed Wami
Martusiu ciśnienie mi wali i nawet nie mam chęci odwiedzania ulubionych wątków

W ogrodzie tylko kury odwiedzałam, a poza tym odpoczywam

Pewnie jakieś przesilenie wiosenne. Pozdrawiam Cię i dziękuję
Julciu mam nadzieję, że ostatni dzień wolny spędziłaś tak jak lubisz

Nie śpisz, bo to pora kiedy wstajesz do pracy

Spokojnych snów i wyśpij się przed pracą
Natalio mała niepozorna roślinka, wrażliwa! dlatego szczególnie mnie cieszy

Bywalec nie przychodził przez parę miesięcy i myślałam że skończył pod autem ale wrócił
Basiu aura szaleje ciśnienie to rośnie to spada! Jak wiosna się zdecyduje to mam nadzieję że się poprawi kondycja! U mnie M robi wina, a ja nalewki

a zaczęło się wszystko od receptury od koleżanki na pigwówkę
Mariuszu no właśnie wąsiska ma niesamowite
Agnieszko Masz to oko i wypatrzyłaś żywokost, podoba Ci się? mam dwie ładne odmiany.
dziękuję

rzadko coś mi naprawdę dolega stąd moja niecierpliwość
Pogoda i dzisiaj dopisywała tylko że ja sobie założyłam wyjazd z domu, zamówiłam deski i będę tworzyć nowy kącik, taki zamiast domku ogrodnika.
Dorotko ważne że nie będę puszczać z dymem coś co mogę wykorzystać w ogrodzie. Dość długo zastanawiałam się czy kupować czy wypożyczyć, ale nie mamy czym przywieźć urządzenia z wypożyczalni i zdecydowałam o zakupie. Poza tym można na bieżąco sprzątać, a nie rzucać się na robotę w jeden czy dwa dni.
Pogoda załamała się dopiero po południu, bo zaszło słońce i wiatr mocny wiał, ale ja i tak nie planowałam dzisiaj prac w ogrodzie

Mam cały sezon i może któraś z nas doprowadzi do skutku spotkanie, bo ja oczywiście również czekam
Moje koty siedzą w domu więc nie mają kontaktów z tymi wiejskimi
Ewciu na razie synek pod choinkę zrobił dla wszystkich kalendarze ze swoimi zdjęciami...powiem śliczny i oryginalny! Halinka kiedyś napisała jak uprawiać irysy żeby kwitły i mam zamiar to zastosować
Musisz przygotować im odpowiednią zdrenowaną miejscówkę albo podniesioną rabatę.
Gliniastą glebę wymieszaj z substratem torfowym i płukanym piaskiem w proporcjach 5:3:2. Kłącze wsadź dość płytko, tak aby warstwa ziemi nad nim miała około 2 cm.
Witaj
Aguś parę razy myślałam o Tobie jak żyjesz jak sobie radzisz w nowym miejscu! cieszę się że zatęskniłam i że będziesz z nami

Na razie to ciepło jeszcze takie marcowe
Zuziu już przycięłaś hortensje

ja jeszcze nic nie tnę jakoś nie ufam jeszcze temu ciepłu.
No to zdrówka życzę, bo mnie też wiosna przyniosła jakieś dolegliwości i przerwałam prace ogródkowe
Pozdrawiam!
Luciu niestety też dzisiaj siedzę spokojnie i czekam na lepsze czasy, a ciśnienie wali bez przyczyny (no na pewno jakaś jest)

Ty nie choruj, bo jesteś opiekunką, a nie pacjentką
Mówisz, że piwonia ode mnie taka puszczalska

No to życzę żeby zdrowie wróciło Tobie i wszystkim, którzy tego potrzebują
Nie wiem czy uda mi się zajrzeć do zaprzyjaźnionych wątków, bo forma kiepska i pewnie zaraz zmienię pozycje na horyzontalną, a w takiej źle się pisze
Dobrej nocy!
-- 28 lut 2017, o 20:45 --
Tereniu niestety zdrowie już było [

, ale bardzo Ci dziękuję za troskę

Forma kiepska i już godzinę piszę jeden post