Witam moich Gości
Tereniu taka mata zasłania atrakcje zza płotu i wygląda estetycznie, nawet jak się lekko zestarzeje

Widziałam w Casto takie rolki nie wiem jak to się cenowo do innych dostawców, ale trzeba wziąć pod uwagę koszty przesyłki. Tu mogę dokupywać po rolce w miarę potrzeby

Lubię zwierzaki i Ty pewnie będziesz je miała mając ogród
Dziękuję i przesyłam pozdrowienia
Witam Cię szczególnie
Agnieszko Saskja, bo chyba pierwszy raz mnie odwiedzasz
Starklowi ja uległam bardzo dawno temu jak jeszcze miał sklep w Krakowie. Od tej pory ciągle daję się namówić na coś. Zamówienie pierwotnie było za podwójną cenę i w końcu zastosowałam cięcie

Lilak chyba też tam był, ale bardziej podobały mi się itea i śniegowiec wirginijski. Jednak trzeba sobie coś zostawić na następne zamówienia

Pochwal się jak już coś zamówisz i zapraszam serdecznie!
Basiu kotka jest biedna, bo ma te dwa małe kotki, a jej pani chyba postawiła że kot się sam wyżywi

Jak były mrozy zjadała wszystko co jej dałam. Myszkę oczywiście zostawiłam, ale nie zjadła jej
Agnieszko Aguss a mnie sikoreczki kojarzą się z takimi paniczykami z minionych wieków, we fraczkach kolorowych, czarnych spodenkach i bielutkich koszulach

Są zwinne i sprytne, porywają ziarenka i rozpakowują je na pobliskim drzewku

Moja babcia zawsze karmiła ptaki narażając się sąsiadom mieszkającym poniżej. Nie pochwalałam tego

, w bloku tylko słoninkę wywieszałam na balkonie, ale tutaj mogę robić co chcę bo nikomu nie przeszkadzam.
JAguś muszę sobie coś zaplanować, ale masz rację że zawsze coś dojdzie poza programem. Mnie dalej czeka przygoda z kanalizacją i to byłoby czymś wstrząsającym dla ogrodu i portfela

Kiedy to będzie to nie wiem, na razie gmina opływa w dobrobycie, bo w budynku naliczyliśmy kilkanaście wspaniale ubranych naturalnych choinek i fantazyjnych szopek, a wokół budynku piękniej niż przy miejskim magistracie. A chłopi dalej smrody spuszczają na pola
Aguś ile byś nie wrzuciła do karmnika to wszystko zjedzą
Lucynko przyprószyło to nie znaczy że nasypało, ale biało jest, rośliny przykryte
Jak nie odtrącasz zwierzątka to ono przylgnie

Jak wszystko zmarznięte to sobie nie zorganizuje jedzenia
No to życzę spokojnego czasu do poczytania i podumania. Dobrej niedzieli
Misiu nie wiem czy inna? kupuję nasiona i sieję, a na torebce stoi napisane lewkonia wielopędowa, sieję w kwietniu w tunelu, a po 15 maja wysadzam. Kwitnie do mrozów

Kupiłam już nasiona na nowe sianie to mogę Ci trochę podesłać