Witam Was gorąco,pogoda nie za cudna ,więc jest troszkę czasu na forum,wczoraj solidnie padało,dzisiaj zimno ,pod chmurą ,ale bez deszczu ,zaraz idę do ogrodu coś podrobić ,bo zakupione roślinki czekają .
Iwonko,super ,że sie nie zanudzasz w ogrodzie,jest tyle przepięknych floksów,że nie wiadomo który ładniejszy ,zapisuj co ci się podoba a nie choruj z tego powodu

,pozdrawiam
Ewciu,ja też kocham floksy i na pewno będą w nadwyżkach na wiosnę ,a ja pokażę jeszcze inne,pozdrawiam i życzę słoneczka
Gosiu,cieszę sie ,bo o to chodzi,żeby miło się spacerowało,żeby zadziałała nasza wyobraźnia,ja też lubię spacerować po ogrodach ,to jak balsam na duszę jak patrzy się na piękne roślinki,pozdrawiam,dalie też uwielbiam ,zresztą czego ja nie lubię

,pozdrawiam
Marysiu,u mnie też cały wczorajszy dzień padało,ale było sucho niestety i pod roślinami dalej nie za mokro,krwawnik mogę przywieźć ,a mydlnicę też bo rośnie u mnie jak szalona aż muszę wyrzucać,bo chce być wszędzie,różowych krwiściągów też mam dużo,grzyby w świętokrzyskim podobno są ,ale ja muszę teraz jeszcze zrobić przetwory ,no i dużo w ogrodzie ,bo za długo mnie nie było,nie wiem kiedy pojadę na grzyby,pozdrawiam i miłego i spokojnego dnia życzę
Tereniu,tyle jest kwitnień w ogrodzie ,że nie można tego objąć ,ale jak przyjedziesz to przeniesiesz wszystko do swojego ogrodu,pozdrawiam
Aluś,to prawda,sama nie ogarniam tej liczby roślin i kolorów i zapachów,u mnie też lało półtora dnia ,dzisiaj bez deszczu ,ale pochmurno i zimno,mam sadzenie ,to prawie taka pogoda dobra,pozdrawiam gorąco i ciepełka życzę