Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Witaj Martusiu ! nowy tydzień to może nareszcie wezwiesz informatyka, bo bez zdjęć Twojego ogrodu watek jakiś niepełny ;:306
Dzień zapowiada się piękny więc wykorzystamy go w ogrodzie. Całuję i pozdrawiam cieplutko ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Obrazek
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A cóż to za piękna róża taka samotna?
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich odwiedzających ,troszkę było u mnie smutno bez zdjęć ,ale już wszystko naprawione ,pan informatyk szukał przyczyny dlaczego mój photobucket był zablokowany zupełnie,otóż wszedł mi wirus ,a znalazł szybko przyczynę bo powiedziałam mu na czym polega wkładanie zdjęć z photobucketu na forum (nigdy nie miał do czynienia ze zdjęciami )i on na swoim laptopie szybciutko wszedł na forum zalogował się moim loginem ,wszedł do photobucketu i bez problemu mógł wstawić zdjęcie ,a na moim sie nie dało,czyli to nie photobucket mnie zablokował,tylko w moim laptopie była ta blokada,wszystko wyczyścił i pięknie działa,a to jedno zdjęcie to nasza próba ,czy jest już w porządku.więc i zdjęcia będą ,pozdrawiam zniecierpliwionych :wit

Joasiu,jak miło,że jesteś ,mam rozumieć ,że na razie na stałe?Dziękuję za miłe słowa,pajęcznica liliowata może nie aż tak popularna ,ale cudowna ,jej delikatne kwiatuszki super wyglądają w każdym zestawieniu,pozdrawiam :wit

Marysiu,już pojechałam z laptopem i już wolny od wirusów mój laptop no i wszystko działa,dzień i u mnie piękny,ale ja cały dzień w rozjazdach ,dość długo spędziłam u informatyka ,a potem pojechałam do Wadowic ,teraz gotuję obiad i po dniu,może wieczorkiem coś zrobię w ogrodzie ,pozdrawiam ;:196

Mariolko,to Aloha ,uwielbiam jej odcień ,a jest samotna bo robiliśmy u informatyka próbę przesyłania zdjęć ,pozdrawiam ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Teraz zapraszam do ogrodu pełnego kwiatów i zapachów,floksy pobijają rekordy, myślę ,że miło spędzicie ten czas i nie będzie żadnej nudy :uszy .

moja córka pod moją nieobecność zawiesiła przy metalowej altance firaneczki
Obrazek

krwawnik kichawiec
Obrazek

krwiściąg
Obrazek

Przegorzan
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Younique bicolor
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mydlnica
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Eucomis
Obrazek

niziutka pysznogłówka
Obrazek

floks plamisty Natasha
Obrazek

dalie pomponowe
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kaskadowa taka zarośnięta
Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Oj Martusiu wcale nie można nudzić się w Twoim ogrodzie, jest tyle cudnych roślin ;:138 , a floks plamisty Natasha, na niego chyba się rozchorowałam, no już gorączki dostałam nawet ;:306 , śliczny ;:215
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Dzięki za deszczyk... :lol: Fotki cudne, ale wiesz jestem zakręcona na punkcie floksów więc te najbardziej przykuwają moją uwagę... i zanotowałam Younique bicolor oraz floks plamisty Natasha ...będę szukać :) Pozdrawiam serdecznie :)
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Martuś znowu cudownie spędziłam czas w twoim ogrodzie ;:108 Lilie jeszcze cudnie ci kwitną, u mnie już tylko niedobitki zostały i te późno sadzone :D Dalie cudne, chociaż wolę im się zbytnio nie przyglądać, żeby i one mnie nie wciągnęły ;:224
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj Martusiu! u mnie leje już półtorej doby, wszystko przesiąknięte wodą ;:oj Wspaniałe dalie pokazujesz :D
Nie mam krwawnika kichawca :( a on taki ładny, mydlnica była rok temu w tym już nie ma czy ona jest taka krótkotrwała?
Krwiściąg mam biały ale różowego nie mam. Śliczne jeżówki i lilie ;:63 Może przynajmniej grzyby będą bo deszczu już mam dość. Pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witam Martusiu ;:196
I ja zachwycam się Twoimi floksami są cudne i dalie też ;:215 a jaki ciekawy ten krwiściąg ;:oj
Przepięknie u Ciebie ;:433 ;:433 ;:433
U mnie pada nareszcie ;:138 ;:138 ;:138 odpadnie mi podlewanie i będę mogła coś przesadzić , wysadzić bo tak to się nic nie dało .
Pozdrawiam i posyłam ;:168 ;:168
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Martuś zapachów i kolorów u Ciebie co nie miara ;:215 ;:215 ;:215
U mnie leje drugi dzień ,a ja chcę słonka i dobrej pogody czego i Tobie życzę i pozdrawiam serdecznie ;:196
Pozdrawiam Alicja
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Was gorąco,pogoda nie za cudna ,więc jest troszkę czasu na forum,wczoraj solidnie padało,dzisiaj zimno ,pod chmurą ,ale bez deszczu ,zaraz idę do ogrodu coś podrobić ,bo zakupione roślinki czekają .

Iwonko,super ,że sie nie zanudzasz w ogrodzie,jest tyle przepięknych floksów,że nie wiadomo który ładniejszy ,zapisuj co ci się podoba a nie choruj z tego powodu :uszy ,pozdrawiam ;:168

Ewciu,ja też kocham floksy i na pewno będą w nadwyżkach na wiosnę ,a ja pokażę jeszcze inne,pozdrawiam i życzę słoneczka ;:168

Gosiu,cieszę sie ,bo o to chodzi,żeby miło się spacerowało,żeby zadziałała nasza wyobraźnia,ja też lubię spacerować po ogrodach ,to jak balsam na duszę jak patrzy się na piękne roślinki,pozdrawiam,dalie też uwielbiam ,zresztą czego ja nie lubię ;:306 ,pozdrawiam ;:196

Marysiu,u mnie też cały wczorajszy dzień padało,ale było sucho niestety i pod roślinami dalej nie za mokro,krwawnik mogę przywieźć ,a mydlnicę też bo rośnie u mnie jak szalona aż muszę wyrzucać,bo chce być wszędzie,różowych krwiściągów też mam dużo,grzyby w świętokrzyskim podobno są ,ale ja muszę teraz jeszcze zrobić przetwory ,no i dużo w ogrodzie ,bo za długo mnie nie było,nie wiem kiedy pojadę na grzyby,pozdrawiam i miłego i spokojnego dnia życzę ;:196

Tereniu,tyle jest kwitnień w ogrodzie ,że nie można tego objąć ,ale jak przyjedziesz to przeniesiesz wszystko do swojego ogrodu,pozdrawiam ;:196

Aluś,to prawda,sama nie ogarniam tej liczby roślin i kolorów i zapachów,u mnie też lało półtora dnia ,dzisiaj bez deszczu ,ale pochmurno i zimno,mam sadzenie ,to prawie taka pogoda dobra,pozdrawiam gorąco i ciepełka życzę ;:196
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pięknie :D Zdjęcia słoneczne, miło się ogląda bo dziś ziąb, mokro... brrrr...
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ponieważ na polu zimno to zapraszam do gorącego ogrodu,sprzed dwóch dni.

Obrazek

Obrazek

kłosowce i słoneczniczek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

moje dyniowisko
Obrazek

Obrazek

Tomato Soup
Obrazek

Obrazek

Anafalis perłowy
Obrazek

Obrazek

przetacznik biały wysoki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeżówka Hope
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

niska budleja
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/URL

pysznogłówka jasno i ciemno różowa
[url=http://s847.photobucket.com/user/marbruz52/media/marbruz52013/SAM_7246_zpstlgyaxzg.jpg.html]Obrazek

pysznogłówka liliowa
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Merostar
Obrazek

Obrazek

Obrazek

na osłodę najnowsze dżemiki brzoskwiniowe
Obrazek
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuś, moją uwagę zwróciła pysznogłówka liliowa. Też miałam, ale u mnie bardzo mączniak ją atakował- wywaliłam. Na czerwonej jest spoko. Foteczki cudne. U mnie właśnie zaczyna wyglądać słonko. Oby świeciło do wieczora ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”