i kolorowego ogrodu cały rok...
 i kolorowego ogrodu cały rok...  
 Miałaś się pochwalić nowym pupilem , wyczytałam w innym wątku kto to ma być. Czekam na fotki...
Tymczasem bukiecik dla ciebie....

Teraz tylko uwazaj na buty, a za kilka miesiecy na mleczne kly w przescieradle( strasznie uwieraja;), no chyba ze nie bedziecie brac pieska do lozka-nam sie nie udalo. Relacja fantastyczna-alez mieliscie wakacje
  Teraz tylko uwazaj na buty, a za kilka miesiecy na mleczne kly w przescieradle( strasznie uwieraja;), no chyba ze nie bedziecie brac pieska do lozka-nam sie nie udalo. Relacja fantastyczna-alez mieliscie wakacje 

Shih tzu mają takie fajne wysokie czółka i mądre oczka. Życzę wam aby wyrosła na mądrą i grzeczną istotkę, waszą przyjaciółkę...
 Shih tzu mają takie fajne wysokie czółka i mądre oczka. Życzę wam aby wyrosła na mądrą i grzeczną istotkę, waszą przyjaciółkę...  

Piękne widoki pokazałaś. Klimatyczne bardzo są te uliczki i cudowny kolor wody
  Piękne widoki pokazałaś. Klimatyczne bardzo są te uliczki i cudowny kolor wody  

Minti słodka,
 Minti słodka,  tylko nie noś na rękach, jak trawa ją będzie drapać w łapki. Moja siostra tak swojego pekińczyka rozpuściła.
  tylko nie noś na rękach, jak trawa ją będzie drapać w łapki. Moja siostra tak swojego pekińczyka rozpuściła.  Zakątek trawiasto- hortensjowy cudny, wspaniale, klimatycznie zestawiasz rośliny.
 Zakątek trawiasto- hortensjowy cudny, wspaniale, klimatycznie zestawiasz rośliny.  Widoki greckie z przyjemnością pooglądałam.
 Widoki greckie z przyjemnością pooglądałam. 

Grecja piękna, rzeczywiście warto było ją odwiedzić.
 Grecja piękna, rzeczywiście warto było ją odwiedzić. 

Nic dziwnego, że się w niej zakochaliście
 Nic dziwnego, że się w niej zakochaliście  Skalne klimaty niesamowite, moglabym je podziwiać godzinami
 Skalne klimaty niesamowite, moglabym je podziwiać godzinami 

Pewnie spać po nocy na początku nie daje?
 Pewnie spać po nocy na początku nie daje?

mnie też takie klimaty kręcą,uliczki cudne z ozdobami i kwiatami takie dopieszczone .Piesio cudny
 mnie też takie klimaty kręcą,uliczki cudne z ozdobami i kwiatami takie dopieszczone .Piesio cudny 
 sypnęłaś pięknymi zdjęciami z wakacji.... aż się rozmarzyłam
 sypnęłaś pięknymi zdjęciami z wakacji.... aż się rozmarzyłam   

Oczywiście mnie o prawa autorskie pytać nie musisz.
  Oczywiście mnie o prawa autorskie pytać nie musisz.  
  Nam może i by się udało nie nauczyć Minti do spędzaniu czasu w łóżku, gdyby nie mój małżonek. On folguje jej aż za bardzo.
 Nam może i by się udało nie nauczyć Minti do spędzaniu czasu w łóżku, gdyby nie mój małżonek. On folguje jej aż za bardzo. 

Nieto, że w Polsce nie ma pięknych miejsc. Nie nie! Jest wiele wręcz czarodziejskich zakątków w naszym kraju ale ja bardzo lubię też te zagraniczne wojaże. Obcowanie z inną kulturą, fauną i florą. NO uwielbiam wręcz!
  Nieto, że w Polsce nie ma pięknych miejsc. Nie nie! Jest wiele wręcz czarodziejskich zakątków w naszym kraju ale ja bardzo lubię też te zagraniczne wojaże. Obcowanie z inną kulturą, fauną i florą. NO uwielbiam wręcz!

Dziękuję. Czegóż chcieć więcej..? ...pytałaś... no właśnie nowego członka rodziny nam było trzeba.
  Dziękuję. Czegóż chcieć więcej..? ...pytałaś... no właśnie nowego członka rodziny nam było trzeba. 

No poza Santorini.
 No poza Santorini.  Kochana korzystaj ile się tylko da apo powrocie zamęcz nas zdjęciami. Ja czekam z niecierpliwością!
 Kochana korzystaj ile się tylko da apo powrocie zamęcz nas zdjęciami. Ja czekam z niecierpliwością!

Bardzo chętnie pojadę kolejny raz do tego pięknego kraju.
 Bardzo chętnie pojadę kolejny raz do tego pięknego kraju.  Które miejsce obraliście na letnie wojaże?
 Które miejsce obraliście na letnie wojaże?

Nie dość, że nie jest tak upalnie
  Nie dość, że nie jest tak upalnie  i tłoczno
 i tłoczno  to jeszcze ceny o wiele niższe.
 to jeszcze ceny o wiele niższe.