Witajcie Kochani.
Nadszedł czas na zaległe odpowiedzi i kończenie tego wątku.
Patiann ależ miło połechtałaś moje ego.

Oczywiście mnie o prawa autorskie pytać nie musisz.
A co do suni,to wyobraź sobie, że ona już targa nasze buty po całym mieszkaniu a takie buty są póki co większe od niej. I uwielbia gryźć nasze palce. Zęby właśnie jej wychodzą. Widzimy to i czujemy.

Nam może i by się udało nie nauczyć Minti do spędzaniu czasu w łóżku, gdyby nie mój małżonek. On folguje jej aż za bardzo.
Ola2310 -Olu myślę, że odpowiedź już poznałaś. Nowy członek rodziny to maleńka sunia. Wszyscy mamy "fioła" na jej punkcie. A najbardziej to Em ją rozpuszcza, czego akurat po Nim się nie spodziewałam.
U nas, w Polskę zawsze możemy zabrać Minti ze sobą. A na zagraniczne wojaże wypuszczamy się raz w roku. I wtedy to moja mamcia z nią zostanie. Albo dzieciaki nie pojadą.

Dziękuję za kwiatka.
Basiu-apus dziękuję.

Nieto, że w Polsce nie ma pięknych miejsc. Nie nie! Jest wiele wręcz czarodziejskich zakątków w naszym kraju ale ja bardzo lubię też te zagraniczne wojaże. Obcowanie z inną kulturą, fauną i florą. NO uwielbiam wręcz!
Mariolko -kropelko dziękuję,ze w końcu udało zasłużyć mi się na ciepłe słowo.
Ewelinko jesteś kochana.

Dziękuję. Czegóż chcieć więcej..? ...pytałaś... no właśnie nowego członka rodziny nam było trzeba.
Aniu Annes77 oczywiście, że mieliśmy okazję kąpać się w tych błękitach. Największe wrażenie na mnie i tak zawsze robi temperatura tej wody.

Ja przez dwa sezony nie miałam możliwości spania na działce. I to był dla mnie ból ogromny. Teraz już sobie tego nie wyobrażam. Ja to nawet nastawiam sobie budzik na 6.00 rano i lecę w rabatki, bo wtedy światło najlepsze do fotografowania, gdy słońce jeszcze nie razi.

Sunia już nie płacze za rodzicami. Dwie pierwsze noce u nas miała ciężkie. I w dzień była taka osowiała (tęskniąca) a teraz już dupka podskakuje jej aż miło.

Obecnie "pieseł" (taką nowomowę przyniosła moja córka z podwórka) uwielbia żreć tatuśkowe domowe laczki i córkowe japonki.
Małgosiu PEPSI Ty fuksiaro! Właśnie wypoczywasz na Krecie. Jak dla mnie najpiękniejsza z greckich wysp.

No poza Santorini.

Kochana korzystaj ile się tylko da apo powrocie zamęcz nas zdjęciami. Ja czekam z niecierpliwością!
Elu -elusia723 fajnie masz, że Korfu nadal przed Tobą a nie tak jak u mnie już po. Pamiętaj,że warto wypożyczyć samochód, by zajechać w co ciekawsze miejsca. Napisz mi proszę do jakiej miejscowości jedziecie? No i pochwal się zdjęciami po powrocie.
Karolina-nemezja mogę się z Tobą zamienić..?

Bardzo chętnie pojadę kolejny raz do tego pięknego kraju.

Które miejsce obraliście na letnie wojaże?
Moniu -Alania dziękuję.
Soniu moje dzieci w wieku szkolnym ai tak chętnie pojechałabym na przełomie maja i czerwca, tylko moja dyrektorka nie chce dać mi w tym czasie urlopu.

Nie dość, że nie jest tak upalnie

i tłoczno

to jeszcze ceny o wiele niższe.
Postaram się nie rozpieścić psinki aż nad to. Choć ciężkie to, bo ona taka słodziutka i malutka.
Lemonko -Izo dziękuję za życzenia. Wakacje były udane. Szkoda tylko, że już po.
Aniu -anabuko ja zawsze chciałam psa. Ostatnio z wygody wolałam kota, bo z nim nie trzeba wychodzić. Na kota jednak absolutnie nie chciał zgodzić się mój Em. Dzieci chciały psa, o którym ja też marzyłam od dzieciństwa i tak Minti znalazła się u nas.
Marlenko i
Małgosiu -clem dziękuję.
Iwonko -iwek sunia dziękuje za pochwały.