Marysiu dziękuję Ci bardzo

. Wiało wtedy strasznie i motylek się biedny przechylał , jednak udało się jakoś zrobić fotkę

.
Aniu Ty jak zwykle mnie zawstydzasz

. Wcale nie jest tak czysto , chyba muszę na dowód wstawić kilka fotek z chwastami w roli głównej

. Albo może lepiej nie

. Powojnik śliczny, strasznie podobają mi się te kwiaty

. Mam nadzieję, że będzie ładnie rósł .
Marysiu przesadzasz chyba

. A co do naszych drugich połówek to faktycznie faceci chyba lubią być chwaleni i to jest myślę
klucz do sukcesu . Mój eM jeszcze żadnej rośliny nie kupił no ale dam Mu jeszcze czas

. Za to ostatnio mówi, że coraz ładniej się na działce robi

.
Małgosiu tak to ten nowo kupiony powojnik. On jest z grupy Atragene więc kwitnie szybko. Marzę o całej masie tych kwiatów

, są przeurocze

. Nawet nie wiesz jak ja cieszę się, że nie pracuję zawodowo

. Przy dobrej organizacji mam czas na wszystko. Co prawda robię to wszystko na raty ale inaczej się nie da. Nastawiam obiad , lecę na chwilkę na działkę, w międzyczasie ułożę kilka puzzli i wszystko się kręci. A tak na poważnie to oczywiście gdybym musiała poszłabym do pracy ,ale póki co z racji niepełnosprawności córki po prostu nie mogę pracować . Podejrzewam, że kiedyś będzie moment, że będę musiała iść do pracy ale na razie o tym nie myślę.
Asiu mam w sumie kilkanaście powojników ale ogólnie słabo mi z nimi idzie. Mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz lepiej mimo nieciekawych początków.
Zeniu staram się jak mogę a jak człowiek widzi efekty i słyszy pochwały to dodaje skrzydeł . Mam nadzieję, że nasze pelargonie jednak ładnie urosną i będą kwitły cały sezon. Ja jeszcze moich nie nawożę ale może powinnam już zacząć.
Olu zgadza się, mam pochyły teren. Nie jest bardzo stromo ale jednak spadek jest. Są plusy i minusy tego ukształtowania. Mamy też miejsca z płaskim terenem także to nie jest tak że po całości jest górka. Powojnik dostał tylko azofoskę ale to jest włoski , nie pamiętam czy Polish Spirit czy Jackmanii . Na tego nie narzekam , bo reszta sprawuje się różnie. Zobaczymy co przyniesie ten sezon.
Pozdrawiam i życzę spokojnego wieczoru

.U mnie właśnie grzmi i błyska się tak więc może być burza

.