Ogród Igi - 2008r
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No faktycznie Igo, analogie widoczne gołym okiem 
Wpadłam dopiero teraz, bo dzień miałam zalatany. Szczepienie malca, wywiadówka starszaka, zakupy w mieście. Dopiero dzieci położyłam i pora na relaks.
Oj dziewczyny, myślałam, że tylko ja tak mam z tymi domowymi zaległościami spowodowanymi siedzeniem na forum. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy: jesteśmy uzależnione
Haniu, Ty tutaj znowu cennych rad udzielasz, dobrze, że trafiłam. Lecę do Ciebie, może są fotki tej włókniny, bo nie jestem pewna jaką nazywasz zimową. Ja też w sobotę będę przygotowywać włókninę.

Wpadłam dopiero teraz, bo dzień miałam zalatany. Szczepienie malca, wywiadówka starszaka, zakupy w mieście. Dopiero dzieci położyłam i pora na relaks.
Oj dziewczyny, myślałam, że tylko ja tak mam z tymi domowymi zaległościami spowodowanymi siedzeniem na forum. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy: jesteśmy uzależnione

Haniu, Ty tutaj znowu cennych rad udzielasz, dobrze, że trafiłam. Lecę do Ciebie, może są fotki tej włókniny, bo nie jestem pewna jaką nazywasz zimową. Ja też w sobotę będę przygotowywać włókninę.
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Igo. Jestem pierwszy raz w Twoim ogrodzie i od razu mówię, że bardzo mi się podoba. Zachwyciły mnie ostanie Twoje zdjęcia lekko oszronionych roślin. Przesliczne! Serdecznie Cię pozdrawiam
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Bogusiu, dzięki za miłe słowa , ale to nie moja zasługa tylko przyrody. Jest to jedyna piękna strona zimy ta szadź na roślinkach. No i ewentualnie trochę śniegu. Zapraszam częściej.
Będę w miarę możliwości wstawiać jakieś zdjątka choć fotograf to zemnie mizerny, ale roślinki są tak piękne , że wszelkie potknięcia są mniej widoczne.A to kilka moich sosenek.
Sosna-Pinus pumila "Glauca"

Pinus wallichiana

Będę w miarę możliwości wstawiać jakieś zdjątka choć fotograf to zemnie mizerny, ale roślinki są tak piękne , że wszelkie potknięcia są mniej widoczne.A to kilka moich sosenek.
Sosna-Pinus pumila "Glauca"

Pinus wallichiana