Ewa, zdjęcia bajka, aż mi się nie chce wierzyć, że minęło 2,5 miesiąca , kiedy je sialiśmy. Podaj konkretną datę siewu.ewa-s pisze:Piotrek nasze papryki mają się bardzo dobrze,od lewej 2 papryki bez nano gro, następne 2 zaprawiane nano gro/przepraszam za jakość zdjęć,te były zrobione 6 lutego,później wstawię aktualne

Kupne , ale spokojnie możesz kupić na Allegro lub spytaj Przemka , gdzie kupuje w Lubartowie, przecież to Lubelskie.kurakao pisze:Piotrze podobają mi się doniczki na bób, kupne czy samoróbki?

Teresa każdy lek, symulator wzrostu ma tzw okres półtrwania, czyli po jakim czasie się rozkłada, W tym wypadku, Nano Gro rozkłada się po 24h, a nasionku czy roślinie daje tylko impuls/sygnał do STANIA NA BACZNOŚĆ, czyli to o co nam chodzi - szybszy wzrost. Zdjęcia Ewy są tego najśliczniejszym przykładem.Telimenka pisze:Witam. Widzę,że NANO-GRO dotarł już tutaj. Szybko zdobywa popularność i wszechstronne zastosowanie w rolnictwie i ogrodnictwie: warzywa szklarniowe i gruntowe, zboża ozime i jare, rzepak ozimy i jary, burak cukrowy, kukurydza, rośliny ozdobne, krzewy owocowe. Zastanawiam się ,jakie będą skutki stosowania tej ponoć prostej i naturalnej metody. Jak to wpłynie na organizmy nasze i naszych dzieci. Chyba każdy jest świadom,że produkty zwierzęce są już przesycone stymulatorami wzrostu. Teraz dorzucimy jeszcze porcję warzyw i owoców oraz przetworów zbożowych, podpędzanych stymulatorami. To,że produkt jest całkowicie organiczny i nie powoduje zmian genetycznych ,wcale mnie nie przekonuje do stosowania. Stymulator to stymulator i basta.