Mój ogród wśród łąk część 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk część 5

Post »

:wit Dopiero teraz pojęłam, że dziś nie niedziela, a środek tygodnia :lol: Za dużo świątecznych dni rozburzyło mój porządek :;230
Mróz nadal trzyma, ale już dzisiaj pojawiła się nadzieja na ocieplenie. Pada śnieżek i jest poniżej 10 stopni. Mam nadzieję, że rano dojadę do pracy, bo też nieźle zacina i zawiewa, a na moich polach raz dwa przy takiej aurze pojawiają się zaspy i tzw jęzory.

Karolka - ;:196 za fajne postanowienie noworoczne, dopisuję je do swoich. Bąbel należy do jednych z ulubionych zwierzaków na FO i proszę go podrapać za uszkiem i za mocno się na niego nie gniewać za jego małe grzeszki. :wit

Becia - Na razie wykopał ogromny staw, aż strach się bać ;:224

Olka - Ja mam nawet focha na moją wagę w łazience, osobiście przeze mnie kupioną, odkurzaną, pielęgnowaną....a ona co? A ona niewdzięczna jest i tyle....ciągle nie pokazuje mi tych cyferek co ja bym chciała widzieć :;230

Monia - Mam nadzieję, że pożegnałaś choróbsko raz na zawsze. I ja Ci życzę wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku. ;:196

Marysiu - Od kiedy rzuciłam palenie ( 3 lata temu) problem z wagą zaczął mnie przerastać. Nigdy nie należałam do chuderlaczków, ale nie narzekałam. Jak będzie, nie wiem. Na razie wprowadziłam sobie zasadę, żeby w końcu jadać te pięć posiłków dziennie. Bo problem polega między innymi na tym, że ja robię za długie przerwy i moje dwa posiłki na dobę nie przyczyniły się do mojej figury pozytywnie. ;:131

Aguś - Cieszę się, że Ci się u mnie spodobało. Miłe słowa, dziękuję. ;:196 Zapraszam serdecznie. Rhapsody i ja lubię, bo kolor ma jedyny w swoim rodzaju. Jesienią ją przesadziłam, bo w pełnym słońcu za szybko jej kwiatki przekwitały. ;:136

Jacku - O widzisz, a ja myślałam że przez ukorzenione patyczki zdobędę do ogrodu ligustr. A to o wiele prostsze, a przynajmniej tak mi się wydaje. Muszę zdążyć przed ptaszkami, bo mi wyjedzą. :wit

Miłego wieczoru, do napisania :wit
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu dużo spacerujesz po pięknych okolicach, ;:138 na pewno wiosną waga spadnie, zaczną się prace w ogrodzie. ;:108 Wszędzie śnieg, a u mnie tylko poprószyło. ;:222
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Ostatnio przeczytałam że o wagę trzeba dbać. Więc kilka razy dziennie ją przecieram i pucuję.... ;:306
A tak na prawdę to jest zima i musimy trochę tłuszczyku złapać aby nam zimno nie było.
Zaraz zacznie się kopanie , sianie ,grabienie, koszenie....gimnastyka jak się patrzy. :uszy
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Ooo...to dlatego mam nadwagę...zalegający kurz .. ;:306 :;230
Betinko :;230 Dobre....... no widzisz, takie to proste a my się męczymy...Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Małgosiu Ligustr i z patyczków bardzo łatwo się przyjmuje. Kiedyś cięłam w zimie na wiosnę wcisnęłam w ziemie i już listki rosły. Jak potrzebujesz żywopłot to możesz na obydwa sposoby rozmnażać. A tą tuszą to już tak jest im słabiej pracują hormony tym.... i tak naj...jeszcze przed Tobą, bo młoda jesteś. Trzeba się pokochać inaczej ciągłe frustracje :;230
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Małgosiu,ja też chciałabym schudnąć ,ale mam taki koński apetyt i wszystko jest na odwrót ;:306 to w takim razie na nowej wadze chyba bym się nie odważyła stanąć :;230 ,ale mam tylko starą ,ale co tam zaraz wiosna i spalimy te kalorie (chyba),u mnie mróz popuścił,jest ciut ciut śniegu,ale ma być za tydzień wiosennie,to przygotuję może jakąś rabatkę pod róże, :uszy
Awatar użytkownika
maliola
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2012, o 16:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgosiu, żeby nie być gołosłowną pozostawiam ślad.
Wszystko doczytałam. Bardzo lubię Twój ogród, styl jakim opisujesz co u Ciebie.
Odbieram Cię jako bardzo Ciepłą osobę dla której jednak nie ma żadnych niemożliwości więc głowa do góry :wink:
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Małgosiu i moja waga musiałaby spaść...
Płot u Ciebie sąsiedzki tak widać, bo rozległe tereny i bardzo rzuca się w oczy. U mnie też coraz więcej betonu, bo tani.
Śniegu mam więcej, wczorajszy cały dzień i noc padało.
Pozdrawiam - Justyna
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Małgosiu, postanowiłam odwiedzić ogród osoby wypełnionej dobrocią ;:cm Czy te cudne cynie z pierwszej strony wyrosną z zapakowanych nasionek? Mieszkasz we wspaniałym miejscu, a wierzby, które pokazałaś na fotografii, to symbol polskości. ;:333 Pomysł z jabłuszkami rajskimi wyśmienity. Na moim terenie dawno nie widziałam tych jabłoni... a przecież u mojego dziadka zawsze zdobiły żywą choinkę ;:304 Jesteś bardzo kreatywna- świetne ozdoby i wianki. Kiedy Ty to wszystko robisz? A roślinki...mogę pomarzyć. Cudownie się czuję w twoim ogrodzie ;:79
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Gosiu ;:196 cudowne spacery i najlepszy sposób na Twoje postanowienie noworoczne. Do tego piękne widoki i cudowne powietrze.
Mnie też coś przybyło w tym roku, aż dziwne, ale niestety nie w tych miejscach co bym sobie życzyła :;230 ;:196 .
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Wszyscy tak się rozpisują że ich wagi muszą spaść że aż strach pod balkonami chodzić, a nuż zaczną zrzucać... ;:190
Widoki spacerowe masz piękne, aż sie chce z domu wyjść ;:108 Śnieg masz?
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Nie polecam zrzucania.
Najlepiej, żeby samo spadło :)
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Mnie znowu zwiększyli dawkę leku żeby spadło samo ;:306 ale to tylko tyje sie samo żeby spadło trza sie narobić ;:224
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Tyle piszecie o spadaniu wagi ,że powiem UWAŻAJCIE , bo powiem co było jak spadła tylko mgła , a co dopiero waga :!: . Otóż kiedyś była tak straszna mgła, że kiedy spadła to chłopu nogi przytrzasnęło :;230 więc uważajcie ;:306
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Małgosiu, noworoczne postanowienie ambitne ;:215 Niech Ci się spełnią wszystkie plany i marzenia, a Nowy Rok przyniesie same dobre chwile ;:196
A waga sama zleci na wiosnę jak się weźmiemy za ogrodowe prace ;:108
Ciekawa jestem czy już zaplanowałaś nową rabatę z różami? I co tam posadzisz ciekawego?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”